Cea mai importanta regula care te ajuta sa te lasi de fumat pentru totdeauna

Cel mai important lucru de care sa tii cont pentru a te ajuta sa te lasi de fumat pentru totdeauna? Daca mi-as fi pus aceasta intrebare acum cativa ani, as fi spus ca este foarte important anturajul. Sa nu ii lasi sa te convinga sa te apuci din nou de fumat. Fiindca multi o vor face…

Dar acum, dupa aproape 9 ani de cand m-am lasat de fumat, o sa va spun ca regula cea mai importanta este urmatoarea: Sa nu renunti sa incerci sa te lasi de fumat. 

Cu alte cuvinte, o sa te lasi de fumat. Si este posibil sa nu iti iasa din prima. Si o sa te apuci din nou de fumat. Dar trebuie sa fii nebun sa crezi ca daca nu ti-a iesit din prima, inseamna ca nu vei reusi niciodata.

Prima data cand ai incercat sa mergi pe bicicleta, ai reusit din prima? Ai renuntat de tot cand ai cazut prima data?

Regula de aur este să te urci înapoi în șa. Din nou si din nou. Si din nou, de cate ori este nevoie. Organismul se intareste doar daca reia lupta. Asa se invata si creierul sa isi intareasca acele conexiuni care ii vor spune ca nu mai are nevoie de acest viciu. Ii trimiti semnale ca nu mai ai nevoie de tigari pana cand ajungi sa nu mai ai nevoie de tigari. Se numeste hardwire-ing. Si se face in timp, cu multa perseverenta.

Asa ca felicitati-va cand v-ati lasat de fumat. Chiar daca este a zecea oara anul acesta. Sunteti pe drumul cel mai bun catre succes. Eu m-am lasat de vreo 20-30 de ori intr-un an de zile pana cand am reusit sa ma las de tot. Inseamna ca am fost slaba? Sau inseamna ca am fost perseverenta!

Sa fim sanatosi si sa avem succes in tot ce facem!

S-ar putea să-ți placă și...