Gandul care m-a determinat sa ma las de fumat. Poate functiona si in cazul tau

Gandul care m-a determinat sa ma las de fumat a fost cel ca eu sunt dezavantajata si imi creez singura dezavantajul. Fumez asa ca s-ar putea sa ma imbolnavesc. Fumez asa ca sigur cheltuiesc o gramada de bani aiurea. Fumez asa ca imi creez singura probleme de care chiar nu am nevoie.

Mai mult de jumatate de an m-am chinuit sa ma las de fumat. Apoi, intr-o seara, discutand cu o prietena venita in vizita, mi-am dat seama ca sunt cea mai mare prostanaca fiindca fumez.

Prietena mea m-a privit intr-un fel anume, cu mila, cu un sentiment de regret ca fumez. M-a privit ca si cum as fi un om care merita sentimente de mila ca imi irosesc banii asa. Si ca nici nu am grija de sanatatea mea.

Ca sa lamurim si mai mult lucrurile, tipa este instructoare de yoga si pilates. Mananca super sanatos si la 50 de ani are un corp de 18 ani. Nu glumesc deloc.

Da, privirea ei dezamagita m-a lovit. M-a durut in seara aceea. M-am simtit rusinata ca sunt asa de prostanaca.

Si atunci a pornit in mine o furtuna adevarata. Mi-am pus toata ambitia pentru a ma lasa de fumat.

Sper sa aiba un astfel de declic in voi aceasta poveste si sa va concentrati toate eforturile pentru a renunta la fumat. Vor mai urma articole pe aceasta tema pentru ca fumatul este un viciu care merita eliminat cat mai curand posibil. Pentru efecte minunate pe toate palierele vietii noastre.

Sa fiti sanatosi si sa aveti succes in tot ce va propuneti!

S-ar putea să-ți placă și...