Tigarile te ajuta sa te calmezi + inca alte 7 minciuni

Tigarile sunt pur si simplu inutile. Nu ajuta la nimic. Eu va pot spune ca dupa ani de fumat nu am castigat nimic. Faptul ca fumatul te ajuta in vreun fel este o minciuna pe care o cumpara copiii care nu au modele puternice langa ei.

Tigarile nu te ajuta sa te calmezi. Este o putere pe care ai in tine, de a te calma. Si o aduci la viata fiindca ti-ai spus ca tigarile fac asta. Dar de fapt, tu faci asta. Singur te calmezi. Nu tigarile te calmeaza.

Fumatul este un gest pe care noi l-am incarcat cu atatea puteri 😊

Asa incarca unii oameni cu astfel de puteri meditatia, yoga, alergatul, miscarea de dimineata, semnul crucii si multe alte gesturi. Deci, dragii mei. Noi dam putere gesturilor de la care apoi asteptam magie.

Alte minciuni despre fumat:

  • Fumatul te face sa pari mai matur
  • Fumatul te face sa pari mai atragator
  • Fumatul te face sa pari mai interesant
  • Fumatul te face sa pari mai busy si mai plin de proiecte
  • Fumatul te face sa pari mai dur
  • Fumatul te face sa pari mai trecut prin viata
  • Fumatul te face sa pari mai instarit, bogat

Dom’le, eu pot sa o tin asa pana maine cu tot felul de minciuni care se spun despre acest viciu care distruge viata oamenilor si le face gaura in buget.

Acceptati adevarul. Tigarile sunt o afacere care ii imbogateste pe multi. Si atat. Si ii imbolnaveste pe cei care le cumpara. Si le face probleme financiare, nu doar de sanatate.

Va astept cu noi pilule de motivatie pe blog. Voi da atentie mare acestui subiect si sper sa ma urmariti daca vreti sa va lasati de fumat sau deja ati inceput sa renuntati la tigari. Sunt alaturi de voi!

Sanatate maxima va doresc si mult succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...