7 carti motivationale pentru un an minunat

2021 incepe bine, chiar foarte bine. Cu toate ca nu avem tot ce ne dorim, cu toate ca nu am bifat de pe lista de obiective din 2020 tot ne-am fi dorit, cu toate ca anul a trecut parca prea repede si nu cu progresul pe care l-am fi vrut, 2021 incepe bine. Cu speranta si credinta, cu incredere si multa motivatie.

Sa iti pastrezi increderea la cote mari inseamna sa muncesti mult, caci fara munca nu se intampla absolut nimic in viata. Si o parte din munca este psihologica, munca de auto-motivare, munca de a-ti sadi increderea in sine, eforturi de a te repune in joc de fiecare data cand esti dezamagit de rezultate.

Iata si cartile care te ajuta enorm sa iti pastrezi motivatia la cote maxime, 7 dintre cele mai iubite carti din biblioteca mea:

Puterea intentiei de Dr. Wayne W. Dyer – carte motivationala, inspirationala, plina de idei minunate si utile, predici si lectii de viata. Este una dintre cele mai bune carti motivationale si de dezvoltare personala din cate cunosc.

Secretele supreme ale increderii in sine, de Dr. Robert Anthony – carte motivationala si inspirationala excelenta. O recomand cu toata increderea celor care au nevoie de… inca putina incredere in sine. Si cred ca toti avem nevoie de multa incredere in sine ca sa reusim tot ce ne propunem. Este una dintre cele mai bune carti motivationale din biblioteca mea.

Secretele succesului, de Dale Carnegie – Este o carte pe care ma bazez in fiecare moment dificil al vietii fiindca multe dintre lectiile din carte au ramas cu mine de-a lungul timpului. Inca mai am pasaje care m-au impresionat si care continua sa imi revina in minte cand am situatii dificile de care ma lovesc, obiective marete pe care vreau sa le ating si hopuri pe care le am de trecut. Este o carte esentiala pentru dezvoltare personala si motivatie.

Dincolo de gandirea pozitiva, de Dr. Robert Anthony este inca o carte absolut minunata, geniala, bogata in povete, predici, lectii, idei care vin in ajutorul nostru, mai ales cand avem nevoie de gandire pozitiva pentru a ne indeplini obiectivele sau pentru a iesi din situatii dificile. Autorul este absolut minunat, mi-a fost recomandat de o colega si din momentul in care i-am citit prima carte, i-am comandat toate cartile. Le am in biblioteca si le recitesc foarte des. Sunt mai eficiente decat multe alte carti motivationale si de dezvoltare personala citite de mine. Si nu am citit putine.

Cuvintele iti modeleaza creierul, de Andrew Newberg si Mark Robert Waldman este genul de carte pe care o citesti cu pixul in mana, cu un marker colorat, cu o agenda si o cafea alaturi. Iti da idei pe banda rulanta, iti da lectii de viata pe care cred ca ar fi fost minunat sa le invatam inca din copilarie, de la scoala sau de la parinti. Uite ca unele lectii se invata si acum. Fiecare dintre noi invata cat traieste, indiferent de varsta.

Tu esti ceea ce gandesti, de Dr. Wayne W. Dyer – O carte minunata, motivationala, inspirationala, o colectie de lectii valoroare pe care sa le aplici in propria ta viata. Cei care cred in legea atractiei, in puterea gandirii pozitive si in karma, trebuie sa citeasca aceasta carte.

Regula de 5 secunde a lui Mel Robbins este o carte esentiala pentru bibliotecile celor care vor sa investeasca in dezvoltare personala, in coaching, in mindfulness, in eficienta personala si nu numai. Este una dintre cele mai geniale carti de dezvoltare personala din lume!

Nu am cuvinte sa va laud mai mult aceste carti. Sunt cartile care ma ajuta sa imi reconstruiesc povestea vietii intr-un mod mai util, mai eficient, mai pozitiv, mai infloritor ca niciodata. Si nu cred ca m-as descurca asa de bine daca nu as investi atat de mult timp si atata energie in dezvoltarea mea personala. Si pe primul loc sunt cartile motivationale. Acestea m-au ajutat cel mai mult si mi-au oferit lectii utile, lectiile de la care am lipsit in copilarie si in adolescenta si pe care invat sa le aplic in viata mea acum.

Sanatate maxima va doresc si un 2021 de succes maxim!

S-ar putea să-ți placă și...