8 rezolutii magice pentru anul 2021

Ne dorim un an minunat, un 2021 perfect din toate punctele de vedere. Emotional, psihologic, relational, financiar, profesional si nu numai. Vrem sa ne mearga bine pe toate planurile insa atentie la faptul ca pentru asta avem nevoie de un plan si de multa vointa. Succesul trebuie sa ne prinda muncind si nu oricum, ci dupa un plan.

Planul meu pentru 2021 implica 8 rezolutii magice:

  1. Imi doresc sa dau mai multa atentie legii atractiei, care spune ca tot ce gandim se materializeaza si ca atragem in viata noastra lucruri, persoane si experiente pe care ne focusam.
  2. Karma isi face treaba minunat si spune ca tot ce facem se poate intoarce impotriva noastra sau ne poate aduce multa bucurie si implinire. Atentie la actiuni, oricat ar parea de neinsemnate.
  3. Imi propun sa imi eliberez lumea de oamenii negativisti si toxici, asa cum am facut si in 2020. Am eliminat din anturajul meu persoane care ma incarcau negativ. Si a fost absolut eliberator desi este dificil sa tai relatii.
  4. Imi propun ca in 2021 sa fiu mai generoasa cu mine, mai ales fiindca mie imi acord mult mai putin timp decat celorlalti. M-am invatat sa ofer celorlalti si sa ma pun pe locul 2 pe mine insami si cred ca este una dintre cele mai mari greseli din care am de invatat.
  5. 2021 va insemna pentru mine mai putine cumparaturi si mai multe experiente. Vreau sa calatoresc mai mult, sa simt mai mult, sa petrec mai mult timp in liniste si sa admir mai multe peisaje decat sa petrec timp cumparand lucruri.
  6. 2021 va insemna mai mult timp petrecut pentru a obtine silueta la care visez. Asta inseamna sport, mancare sanatoasa, mers pe jos si meditatie, yoga, pilates, nu numai.
  7. 2021 va fi anul in care voi avansa si mai mult in a-mi construi arborele genealogic. Lucrez la el de cativa ani si am facut pauza in 2020. Nu am mai facut progrese dar cred ca este esential sa ne cunoastem radacinile si sa ne onoram stramosii. Pare ciudat dar nu este deloc. Cumva ei sunt inca alaturi de noi.
  8. 2021 va fi anul in care voi sta la masa cu cei dragi mai mult decat in 2020. Mergem des la casa de la tara si asta am de gand sa fac mai mult in 2021. Vreau sa stam la masa, sa gatim impreuna, sa bem un pahar de vin ecologic impreuna, sa radem si sa fim impreuna. E unul dintre cele mai dragi lucruri pentru mine.

Sunt 8 rezolutii pentru 2021, care ma vor ajuta sa traiesc un an minunat, poate chiar perfect. Nu pot sa spun ca 2020 nu a fost un an minunat, ba chiar dimpotriva. A fost un an uimitor, unul care mi-a lamurit multe lucruri, unul care a luat cu sine multe griji, frustrari si angoase. A fost un an tumultos in unele momente si de-a dreptul linistit si linistitor.

Va doresc un an minunat, un 2021 perfect!

S-ar putea să-ți placă și...