Jurnalul unei mame singure fericite: Cand crezi ca nu mai poti, mai poti un pic!

Am inceput jurnalul unei mame singure fericite acum 11 ani cand am intrat in acest rol interesant si provocator. Am inceput sa tin un jurnal pe care avea de gand sa il public, fila cu fila, pentru toate femeile care ar trece prin experienta aceasta dificila. Se vrea a fi un jurnal motivational si plin de pilule de inspiratie pozitiva.

Ce am descoperit in toti anii in care am jucat rolul de mama singura? Dintre toate regulile de aur pe care le-am descoperit si pe care le respect, am aflat ca atunci cand crezi ca nu mai poti, mai poti un pic!

Si uite asa mergi mai departe chiar si in momentele cele mai dificile ale vietii. Mergi mai departe si cand crezi ca esti la pamant si nu mai ai cum sa te ridici. Mergi mai departe si cand afli ca nu ai prea multi oameni care sa te sprijine si sa iti intinda o mana de ajutor. Te ajuti singura! Devii centrul de greutate din viata ta si iti dai seama ca tu ai fost puternica de la bun inceput.

Va invit sa ganditi optimist in orice situatie v-ati afla. Optimismul, increderea in sine, credinta ca veti reusi si energia pozitiva fac minuni! Va spun din experienta personala.

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...