Interviu cu Adina, mama lui Kai, motanul cu nume de ocean

Dragii mei, așa cum v-am povestit, pe blog există o noua categorie de articole. Vreau sa acordăm atenție prietenilor blănosi care ne fac viața mai frumoasă. Astazi stăm de vorbă cu Adina, mama lui Kai, cel mai frumos motan văzut in ultima vreme. Si am văzut multe pisici!

Daca ar avea glas, ce ne-ar spune Kai?

Adina: „Bunăăă, eu sunt Kai. Sunt chinul surorii mele, fericirea lui mami și teroristul lui tati.”

Mai jos sunt cateva informatii despre Kai, povestite de Adina 🙂

Nume și prenume: Kai Alexandru N.

Zi de naștere: 24.08.2020

Vârsta: 5 luni

Trăsături: terorist, iubitor, amuzant, terorist din nou dar in alte moduri, jucăuș, extrem de agitat, neascultător, și foarte foarte fericit tot timpul.

Lucruri preferate: perna lui tati, coada soră-sii, degetele de la picioare ale lui mami, plus orice obiect pe care de fapt nu ar trebui să îl atingă

Jucăria preferată: o undiță roz

Activitatea preferată: mâncatul, tortura și ieșitul afară

Alimentele preferate: Absolut orice, important e să mănânce. Printre cele mai mâncate se numără sarmalele (obligatoriu cu iaurt), pizza, ciorbă, supă cremă de mazăre, brânză de capră, aproape orice fel de carne, cozonac 🙂

Locul preferat de somn: În capul lui tati, ocazional și al lui mami. De altfel este disperat după tati, drept dovadă dimineața și seara au parte de ritualul lor, Kai îi stă pe piept și îi linge gâtul. Cam 10-15 minute durează fiecare sesiune de acest gen.

 

Care este cea mai mare prostie făcută până acum? „În afară de ocazionalele plante leșinate și flori aruncate pe jos, Kai a considerat că ar fi drăguț să…. sară în WC 😊”, mai povesteste Adina despre Kai.

 

Cum se impacă motanul Kai cu viața de familie?

Adina: De 4 luni face la litieră dar încă nu știe să-și acopere urmele, în general șterge gresia din jurul litierei. Ne-am gândit să-i dăm o cârpă ca să ajute și el la curățenie.

Nici cu ascuțitul ghearelor nu se descurcă prea bine, nu prea înțelege că trebuie să dea cu labele de bara ansamblului de joacă, mai degrabă zgârie pe jos deși acolo nu are nimic pe care și-ar putea ascuți unghiile.

Stă la tăiat unghii, doar dacă este îndopat cu mâncare în timp ce i le taie cineva. Altfel un mare NU. Stă la baie dar doar după ce spatele și umerii lui mami sunt marcați adââââânc de unghii.

Stă singurel acasă? „Nu-i place să stea singur prea mult, a rezistat maxim 2 zile timp în care a miorlăit suficient cât să o facă pe mami să se întoarcă acasă mai devreme. Timp în care a încercat să terorizeze camera video care teoretic trebuia să ne asigure că totul este ok.” , povesteste Adina despre Kai.

Kai are o surioară mai mare, pe Chiba. Cum se impacă? „O adoră pe soră-sa atât de tare încât imediat după ce ea îl pupă drăgăstos, el o aleargă, o mușcă sau o trage de coadă, după chef.” , noteaza Adina.

Si dacă nu stiați că există si pisici care vor sa fie duse la plimbare, iată o surpriză : „Adoră să iasă afară, motiv pentru care un sfert din zi este petrecută în fața ușii miorlăind frenetic, deși încă nu s-a obișnuit cu lesa deci este greu de scos. Deocamdată stă în brațe. Adoră și mersul cu mașina, inclusiv strecuratul pe sub scaune, sau statul în capul lui tati. „, mai povesteste Adina despre micul Kai.

Atat despre Kai astăzi. Sper ca v-a dat o stare de bine fiindca mie sigur mi-a dat. Toate pozele cu pisici și toate povestirile despre motani mă fac să mă simt excelent. Pisicile au o energie pozitivă pe care toti o experimentăm fie ca le avem acasă, fie că le intalnim cand mergem in vizită la prieteni care au astfel de comori in casă. Poate nu știați dar pisicile au fost dintotdeauna considerate animale care sfințesc locul in care trăiesc și aduc multă energie pozitivă.

Sănătate maxima și mult succes in tot ce faceți!

S-ar putea să-ți placă și...