Mica enciclopedie HYGGE. Reteta daneza a fericirii, de Meik Wiking

Citim cu drag si ne place sa ne lasam inspirati de autorii nostri preferati. Din cand in cand mai descoperim si concepte noi, pe care le simtim ca si cand ar fi fost dintotdeauna alaturi de noi, in vietile noastre, doar ca nu am avut un nume specific pentru ele.

Este si cazul cuvantului Hygge, care denumeste un concept de natura daneza. Hygge se refera la starea de confort pe care o gasesti in lucruri marunte, in felul in care iti planifici o cina alaturi de cei dragi, in bucuria de a-ti bea cafeaua de dimineata in timp ce admiri rasaritul.

HYGGE este ceva ce experimentam cu totii iar cei mai fericiti dintre noi constientizeaza starile de hygge de mai multe ori pe zi. 

„Afli ce este hygge atunci cand simti hygge. Cand te ghemuiesti comod pe canapea alaturi de persoana iubita sau cand te bucuri de timpul petrecut cu cei mai apropiati prieteni. Hygge sunt acele dimineti albastre si limpezi cu lumina perfecta.”, noteaza editorii cartii ce se doreste o mica dar esentiala enciclopedie Hygge.

Cartea este absolut adorabila si va invit sa o cumparati. Este deosebit de frumos ilustrata si cred ca in ea regasim cel putin 100 de moduri in care sa aducem hygge in viata noastra. Ce este cel mai important este ca pentru hygge nu ai nevoie de bani multi, nici sa ajungi in Danemarca, nici sa meditezi intr-o manastire budista. Hygge se gaseste acasa, poate fi simtit si la locul de munca, intr-o calatorie scurta si nu numai.

Cartea Mica Enciclopedie HYGGE are 287 de pagini minunate, pe care cred ca le veti descoperi cu drag si cred cu tarie ca veti dori sa le recititi din cand in cand. Pentru inspiratie si mai ales pentru ca simplul gest de a rasfoi aceasta carte este super hygge 🙂

Sa fim sanatosi si sa avem succes in tot ce facem!

S-ar putea să-ți placă și...