Daca nu ai un plan grandios de viata, doar urmeaza-ti pasiunile

Si vezi unde te duc. Iti vezi gasi punctul optim in timp ce faci ceea ce iti place. Pana la urma aici ar fi cel mai ok sa il gasesti, in mijlocul pasiunilor tale.

Sunt multi oameni care se panicheaza cand ajung pe la 30-40 de ani si realizeaza ca inca nu au un plan grandios de viata. E ca si cum nu am fi suficienti de buni daca nu avem planuri concrete de a cuceri lumea, de a candida la presedentie, daca nu am avea un ONG care sa elimine foametea in lume…

Dar adevarul este ca nu toti avem astfel de planuri grandioase. Unii dintre noi vor doar sa devina frizeri exceptionali, sa isi deschida o rulota cu clatite frantuzesti, sa isi urmeze pasiunea ca fotografi profesionisti samd. Si este in regula!

Nu vreau sa ma compar cu nimeni si cu traseul nimanui. Si nici nu vreau sa tin punctajul cu nimeni. Nu am aceleasi daruri si talente ca cei din jurul meu. Fiecare a primit anumite daruri si este dator sa le foloseasca asa cum stie mai bine.

Poate darul meu este sa scriu. Sau sa imi deschid o cantina cu preturi accesibile tuturor. Sau sa imi deschid o florarie mobila, intr-o rulota 🙂 Cine stie. Oricum am timp. Imi urmez pasiunile si nu ma grabesc. Succesul trebuie sa te prinda muncind. Si ideal este sa faci ceea ce iubesti 🙂

Sanatate maxima si mult succes in tot ce va propuneti!

S-ar putea să-ți placă și...