10 bloguri despre mancare evreiasca pe care trebuie sa le urmaresti

Daca iti place mancarea evreiasca, trebuie neaparat sa urmaresti aceste bloguri absolut dementiale! Sunt bloguri care iti ofera idei culinare evreiesti, retete culinare evreiesti, mancare traditionala evreiasca, totul kosher sau partial kosher. Nu toti avem sare kosher si vin kosher in bucatarie.

Iata cele 10 bloguri evreiesti cu mancare evreiasca pe care eu le urmaresc si la care sunt abonata 🙂

My Jewish Learning – probabil cel mai tare blog cu retete culinare evreiesti din lume 🙂

My name is Yeh – oscilez sincer intre acest blog si cel de mai sus. Pur si simplu este locul perfect in care sa gasesti mancare evreiasca geniala, sanatoasa, delicioasa si super ok de pregatit acasa. Molly este bloggerita si este super simpatica.

What Jew Wanna Eat – iata inca unul dintre acele bloguri care pur si simplu dau dependenta. Nu poti sa te opresti din citit retete culinare si toate sunt 100% retete evreiesti cu mancare evreiasca traditionala insa refacute pe placul celor din generatii mai tinere 🙂

Little Ferraro Kitchen – un blog unde gasesti mancare evreiasca geniala, insa nu doar asta. Bloggerita are si mancare italieneasca, mediteraneana si nu numai. Retetele sunt super sanatoase si extra delicioase. Am incercat eu cateva si sunt geniale.

Smitten Kitchen – blog cu retete culinare evreiesti delicioase, super sanatoase si prezentate genial. Pozele sunt asa de frumoase ca le poti printa si le poti face tablouri 🙂

Peas, Love & Carrots – blog cu mancare evreiasca autentica, modernizata pe alocuri, prezentata minunat de frumos. Retetele sunt insotite de poze minunate.

Ronnie Fein – blog cu mancare evreiasca delicioasa iar retetele sunt cat se poate de frumos prezentate.

At the Immigrant’s Table – blog cu mancare evreiasca delicioasa. Am incercat multe dintre retete si ies perfect. Pozele sunt geniale iar prezentarea este demna de premiul pentru cea mai aspectuoasa mancare ever. Va recomand acest blog cu drag.

Melinda Strauss – blog cu retete culinare absolut delicioase, mancare evreieasca traditionala dar si retete culinare moderne, cu un twist nou si atragator.

The Spruce Eats – blog super util, nu doar pentru iubitorii de retete evreiesti dar si pentru cei care vor sfaturi pentru organizarea bucatariei, pastrarea alimentelor, conservarea legumelor 🙂 Eu petrec zilnic macar 15 minute pe acest blog minunat si vreau sa va spun ca imi face viata mai frumoasa.

Acestea sunt cele mai frumoase bloguri care va vor inspira sa gatiti mancare evreiasca autentica, traditionala dar si adaptata la cerintele publicului tanar 🙂 Generatia de azi vrea latkes dar serviti altfel si daca se poate cu un vreun sos nou, modern, ceva mai in voga :))

Sanatate maxima si mult succes in bucatarie si in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...