Lampa de sare naturala: Obiect de decor si remediu din Salina Praid

Lampa de sare naturala din Salina Praid a aparut prima data in casa noastra acum 7 ani. Ne-am dorit-o mult si am cumparat-o in drum spre Sovata. Am adus-s acasa si din acel moment nu cred ca a trecut saptamana fara ca lampa de sare sa nu fie aprinsa macar o data 🙂 De atunci am mai cumparat inca 3 lampi de sare si pe acestea le-am comandat online. Sunt destul de greute 3 din ele si una este super mica si usoara. Toate au becuri ce se pot schimba dupa ce le trece perioada de viata.

Lampile de sare sunt un obiect de decor absolut minunat si va asigur ca ofera o lumina naturala extrem de eleganta. Nu este o lumina care sa supere ci dimpotriva, o lumina super placuta. Fiecare lampa este unica asa ca nu va asteptati ca lampile de sare sa fie fix la fel cum le vedeti in pozele de pe net.

Mai jos veti vedea poze cu lampile mele de sare si va asigur ca voi mai reveni cu poze de indata ce mai cumpar cateva lampi.

Ce m-a frapat este ca pe net se gasesc lampi de sare de 10 kg 🙂 Si sunt la vanzare. Sunt de marimea unui copil de 1-2 ani si sunt super puternice. Nu stiu daca as cumpara o astfel de lampa fiindca nu am un apartament asa de mare dar cred ca ar arata minunat intr-o sufragerie mare sau pe un hol frumos sau intr-o camera de copil foarte incapatoare.

Lampile mele de sare au intre 1 si 4 kg. Nu am cumparat inca nicio lampa de sare care sa aiba mai mult de 4 kg dar cred ca nici nu este cazul. Sunt suficient de puternice si se spune ca sarea din ele ofera beneficii pentru sanatate timp de ani de zile.

Ce beneficii au lampile de sare pentru sanatate? 

Se spune ca pot ameliora simptome ale bolilor de plamani, astm, bronsite, raceli, tuse si nu numai. Mai mult, se spune ca pot ameliora alergii, stari de anxietate, pot induce stari de relaxare, de liniste, pot fi minunate pentru cei care practica meditatia si yoga.

Mai mult, online veti gasi si alte explicatii si beneficii pentru sanatate. Lampile de sare ar putea fi bune pentru a combate starile de oboseala si de stres. Eu va pot spune ca doar imaginea unei lampi de sare este pur si simplu relaxanta. Este ceva unic. Terapia cu lumina este super cunoscuta si cred ca pe zona asta scandinavii sunt cei mai priceputi. Si cred ca stiu ceva ce noi inca mai avem de invatat. Lumina are efecte minunate daca stii sa o folosesti.

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!