Salata alcalinizanta cu apio, valeriana si fenicul. Mancare sanatoasa pentru slabit sanatos

Mancare sanatoasa pentru un organism sanatos 🙂 Cred ca este cea mai simpla si rapida modalitate prin care sa ne asiguram o viata lunga, de calitate, traita la maxim. Ne dorim sa traim mult, sa traim bine, sa avem mereu niveluri inalte de energie si neaparat o dispozitie excelenta. Si pentru asta cred ca foarte importanta este hrana pe care o consumam. Poate cea mai importanta 🙂

Astazi invatam sa pregatim o salata surprinzator de gustoasa, cu aport mare de vitamine si nutrienti, pentru un boost de energie 🙂 Este o salata care merge de minune la pachet, la serviciu, intr-o caserola frumoasa sau chiar intr-un bento box 🙂

Apio (tije de telina), valeriana, fenicul, spanac, morcov, limeta, kapia, ulei de masline, sare, piper, otet din cidru de mere 🙂 Acestea sunt singurele ingrediente de care aveti nevoie pentru a pregati aceasta salata minunata. Dar desigur ca puteti sa adaptati lista de ingrediente si sa o imbunatatiti cu orice alimente va plac 🙂

Sanatate maxima si mult succes in tot ce va propuneti! Cu hrana potrivita, totul va fi mai usor 🙂

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...