Cum sa nu mai amani dieta mult dorita nici macar o zi

Ne amanam mereu. Ne punem pe locul 2 pe noi insine. Ne punem sanatatea pe loc secund si nici nu ne imaginam cat pierdem cu fiecare zi in care nu adoptam stilul de viata potrivit.

Stiti si voi dietele perfecte dar care mereu trebuie sa inceapa luni sau luna viitoare? Sau dupa Craciun, dupa Paste, dupa vacanta? Ei bine, acest tip de dieta se numeste dieta mincinosilor si nu are efecte prea uimitoare :))

Ce va propun eu este sa nu va mai amagiti si sa incepeti dieta potrivita inca de azi, cu cel mai mic pas cu putinta. Incepeti de jos, cu schimbari mici, cu orice decizie, oricat de minora ar parea. In loc de suc, va turnati un pahar de apa. Si in loc sa comandati o pizza cu mezeluri, comandati una cu ton sau una cu mozzarella si rosii 🙂

Daca progresele sunt mici, nu inseamna ca dieta nu va functiona. Dimpotriva, va functiona si incepeti chiar din acest moment.

Nu trebuie sa faceti totul ca la carte de astazi. Incepeti de jos, cu mici schimbari, implementati cate putin zilnic si veti obtine rezultate bune si stabile.

S-ar putea să-ți placă și...