Evita oamenii toxici pentru o viata frumoasa si linistita

Ar fi primul si cel mai important sfat pe care l-as da oricui. Celor dragi si celor mai putin dragi. Le-as spune tuturor sa evite sa petreaca timp in compania si in anturajul oamenilor toxici. Fiindca energia negativa se poate elimina sau multiplica. Poti sa te feresti de oamenii toxici si negativi sau poti sa stai in preajma lor, suficient cat sa devii unul ca ei.

Energia negativa se simte de la o posta. Incepi sa devii expert in timp. Citesti imediat oamenii buni, oamenii pozitivi, oamenii negativi, oamenii care se plang de orice problema si neajuns din viata lor. De parca nu am avea si noi problemele si neajunsurile noastre. Trebuie sa ne incarcam si cu ale lor. Fiecare sa si le masoare, sa le cantareasca, sa se „laude” cu probleme si mai mari decat ale celorlalti. Nu e nicio competitie.

De-a lungul timpului mi-am dorit sa evit oamenii toxici. Vreau langa mine doar oameni pozitivi, optimisti, increzatori, care sa ma incurajeze, pe care sa ii incurajez, care sa ma faca sa ma simt mai bine doar cu ajutorul energiei lor pozitive. Energia este contagioasa. Conteaza la ce te expui. Epidemia de ganduri negative este cea mai urata dintre toate. Este o avalansa de ganduri negative care te trag in jos, te deturneaza de pe drumul catre succes, iti pun piedica, iti amintesc de greselile din trecut si de temerile despre viitor.

Prefer oamenii voiosi. Cred ca au mai multe sanse de succes decat restul oamenilor. Prefer oamenii optimisti. Cu optimism si fire increzatoare poti obtine mai multe victorii si poti face mai mult progres decat toti oamenii pesimisti la un loc. Si drumul este mai placut alaturi de un optimist 🙂

Cat despre a schimba oamenii, am renuntat de mult timp la astfel de ganduri. Fiecare este dator sa se schimbe pe el insusi cum crede de cuviinta. Nu e datoria mea sa ma ingrijesc de cel de langa mine si de felul lui de a-si trai viata. Daca felul meu de a ma purta va fi model pentru cineva, asta ramane de vazut 🙂

S-ar putea să-ți placă și...