Mame singure fericite: Cu cine te aduni, te asemeni

O vorba extrem de inteleapta dupa care imi ghidez viata este „Cu cine te aduni, te asemeni”. Sau „Spune-mi cu cine te aduni ca sa iti spun cine esti.” Fara sa ne dam seama, inconstient, treptat, incepem sa devenim oamenii alaturi de care ne petrecem timpul.

Asa ca cel mai important sfat pe care l-as putea da unei mame singure pentru a fi fericita si a-si face viitorul stralucit este sa aiba mare grija la anturaj. Fiindca vor prelua din obiceiuri, gandire, principii si valorii din anturajul lor.

Si ar putea fi un anturaj care sa te sprijine sa economisesti bani, sa iti continui studiile, sa faci mai mult pentru copilul tau. Sau poate fi un anturaj gresit, care sa te traga in jos.

Ar putea fi un anturaj care te ajute sa fii mai puternica, oameni care sa te incurajeze, sa te sprijine, sa te inspire sa faci lucrurile mai bine in viata ta. Ai putea avea in jurul tau oameni de la care sa ai lucruri de invatat, care te pot ajuta sa iti conduci viata personala si profesionala mai bine.

Totul depinde de tine pentru a deveni o femeie puternica si fericita, chiar daca iti refaci viata personala, chiar daca vei mai petrece timp jucand rolul important de mama singura.

Sanatate maxima si mult succes in tot ce realizati!

S-ar putea să-ți placă și...