7 alimente naturale si sanatoase care subtiaza sangele

Dieta sanatoasa si echilibrata ne ajuta sa tinem departe boli si afectiuni serioase. Alimentele sanatoase ne ajuta sa ne pastram nivelul ridicat de energie si vitalitate si unele ajuta chiar si la subtierea sangelui astfel incat sa previna formarea de cheaguri.

Iata cele 7 alimente naturale si sanatoase care subtiaza sangele:

  1. Ghimbir
  2. Scortisoara
  3. Ardei cayenne
  4. Somon
  5. Vin rosu
  6. Usturoi
  7. Turmeric

Sunt alimente sanatoase si naturale, pe care le avem la indemana mereu. Le putem include in majoritatea tipurilor de diete pe care le tinem si sunt alimente echilibrate, care favorizeaza slabitul natural.

Mai mult, sunt alimente bogate in antioxidanti, super gustoase si usor de folosit in retete variate. Vi le recomand cu drag si mai ales cu moderatie 🙂

Sursa:

https://www.healthline.com/health/high-blood-pressure/best-natural-blood-thinners

https://www.medicalnewstoday.com/articles/322384

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...