Gandul de pace si liniste din mijlocul furtunii

Trecem prin furtuni groaznice. Le tranzitam. Trecem prin ele si le depasim. Nimeni nu este facut sa petreaca prea mult timp in mijlocul unei furtuni. Iti dai seama prin ce moment al vietii trebuie sa treci si iti dai faci un plan sa ii faci fata. Fiecare se inarmeaza cu ce poate. Fiecare isi numara prietenii, gandurile pozitive, povestile de succes care il vor inspira sa iasa din furtuna mai puternic decat a intrat.

Si ce este cel mai frumos este ca in mijlocul unei furtuni din care pare ca nu o sa mai iesi, apare un moment de pace si liniste, un moment in care iti concentrezi toata atentia si toata energia pe linistirea inimii tale. Te calmezi, te relaxezi, iti relaxezi toti muschii, dai drumul tuturor motivelor de incrancenare. Zambesti absurd dar asa de necesar. Si iti amintesti ca nimic nu dureaza la nesfarsit si ca toate lucrurile se rezolva intr-un mod miraculos cand ai credinta ca se vor rezolva in cel mai bun mod cu putinta. Si iti vei reaminti ca tot raul este inspre bine, mereu, fara nicio exceptie si fara indoiala.

In mijlocul furtunilor vietii noastre devenim cei mai puternici aparatori pe care ni-i puteam dori. Suntem cei mai buni protectori, cel mai bun sprijin la care am fi visat, cea mai solida ancora pe care o puteam primi.

Asa ca atunci cand vei trece prin urmatoarea furtuna, nu uita sa iti regasesti echilibrul, pacea si linistea in gandurile tale mai intai. Apoi le vei avea si in tot ce vei face si in toate deciziile pe care le vei lua.

 

S-ar putea să-ți placă și...