Salata de varza murata cu ulei si piper, sursa naturala de probiotice

Probioticele sunt extrem de importante pentru sanatatea sistemului digestiv dar nu numai. Probioticele ajuta la colonizarea cu bacterii bune. Bacteriile bune ajuta si la intarirea sistemului imunitar si la functionarea optima generala a intreg organismului.

O sursa naturala de probiotice este varza murata. Dar trebuie sa fie varza murata naturala, nu plina de conservanti si eventual si coloranti. Caci am mai vazut si asa ceva pe piata. Eu ma refer in mod strict la varza murata pregatita de parinti, de bunici, de socrii nostri, de noi insine. Sa stii ca ai pus in butoi doar ce trebuie.

Si daca ai pus ce trebuie, cam prin luna decembrie pe la mijloc ar trebui sa ai deja o varza murata de toata frumusetea.

Iata cum se pregateste faimoasa salata de varza murata:

  • varza murata tocata marunt
  • ulei de floarea soarelui
  • piper in 3 culori sau piper simplu

Amestecam toate ingredientele si obtinem ceea ce toti iubim cel mai mult pe masa de Craciun. Salata de varza murata este o marca a Craciunului si a sarbatorilor de iarna. Chiar nu se poate fara aceasta salata care este gata in 5 minute si se mananca pana la ultima furculita.

Salata de varza murata sta in frigider chiar si o saptamana. Asta daca o uitati in vreo caserola, caci daca este la vedere, nu rezista nici macar o zi. Lumea isi gaseste orice pretext sa o manance.

Sper sa aveti varza murata si sa va pregatiti macar o astfel de salata pe saptamana, in sezonul rece! Este un remediu naturist 100% eficient si fara efecte adverse 😊

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...