10 ganduri pozitive cu care sa incepi anul 2022 pentru succes si fericire

Anul va incepe minunat, excelent, superb 🙂 Este primul gand care imi vine in minte de pe acum. Mai sunt cateva minute si incepe anul 2022 si vreau sa va spun ca il astept cu drag si cu mult entuziasm. Nu stim cum va fi insa stiu ca o atitudine pozitiva si optimismul sunt 2 chei esentiale care schimba tot. Fiindca perceptia noastra modifica tot. In functie de cum privim lucrurile si situatiile, ele tind sa devina mai simple si mai frumoase sau mai dificile si mai problematice.

Iata cele 10 ganduri pozitive cu care sa incepi anul 2022 pentru a te seta automat pentru succes si fericire:

  1. Pășesc în anul 2022 cu entuziasm și incredere ca va fi un an excelent. Atitudinea mea îmi determina altitudinea 🙂
  2. Anul 2022 imi va aduce oportunitati de dezvoltare personala, profesionala si spirituala. Voi crește enorm pe toate planurile vietii.
  3. Anul 2022 imi va aduce prietenii adevarate și voi lega relatii frumoase cu oameni dragi.
  4. Anul 2022 ma va ajuta sa vindec relatiile dificile din viata mea si sa sting toate conflictele care exista intre mine si oameni dragi mie.
  5. Anul 2022 va fi anul in care voi petrece mai mult timp traind in prezent, acum si aici, bucurandu-ma de fiecare lucru marunt.
  6. Anul 2022 mă va ajuta sa descopar cele mai frumoase lectii de viata, fie din carti, fie din sfaturile oamenilor din jurul meu.
  7. Anul 2022 ma va ajuta sa inteleg ca nu exista probleme, ci doar provocari care ma ajuta sa cresc si sa descopar cata forta si determinare exista in mine.
  8. Anul 2022 ma va ajuta sa vad clar cine sunt oamenii care imi fac bine si ma ajuta sa ma dezvolt, oamenii care merita sa fie in viata mea, oamenii care imi fac bine si imi bucura sufletul.
  9. Anul 2022 imi va aduce mai mult autocontrol, mai multa disciplina pentru a face lucrurile corecte, pentru a lua deciziile potrivite, pentru a pastra o directie buna in viata mea.
  10. Anul 2022 va fi unul magic, cu momente minunate, cu surprize placute, cu multe cadouri superbe, cu bucurii si calatorii de poveste, cu mese frumoase alaturi de cei dragi, cu sarbatori binecuvantate si cu amintiri de neuitat.

Acestea sunt cele 10 ganduri pozitive cu care eu vreau sa incep anul 2022. Sper sa va inspire, sa va placa, sa va faca sa va ganditi la 2022 cu incredere si entuziasm, cu bucurie ca incepe un an nou, un fresh start de care toti avem nevoie.

Va salut cu drag, va doresc succes in tot ce faceti, dragoste si fericire, prosperitate si magie in fiecare zi din 2022!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii. Urmez cursuri de bucătar și îmi doresc să scriu cărți de rețete culinare și nutriție simplificată.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...