16 alimente super bogate in fibre sanatoase

Mai jos voi lasa o lista de 16 alimente super bogate in fibre sanatoase, lista de lipit pe frigider, cum imi place mie sa spun.

Este o lista perfecta pentru mers la cumparaturi, cu alimente pe care le puteti avea mereu la indemana in casa, in bucatarie, la birou, in masina, daca mergeti foarte des la drumuri lungi.

Iata alimentele bogate in fibre pe care ni le recomanda specialistii HealthLine.com:

1. Mere
2. Ovaz
3. Zmeura
4. Avocado
5. Pere
6. Morcovi
7. Broccoli
8. Linte
9. Seminte de chia
10. Naut
11. Banane
12. Migdale
13. Mazare
14. Fasole rosie
15. Quinoa
16. Kale

Sunt alimente pe care le gasim la preturi bune in majoritatea timpului si in rest le cautam la reduceri. Cine nu vaneaza reducerile la avocado nici nu stie ce pierde

Sa fim sanatosi si sa avem succes in tot ce facem!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...