Sunt jurnalista de profesie, licentiata la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii – FJSC – Universitatea Bucuresti. Am experienta solida in comunicare, scriere creativa (creative writing), marketing si vanzari, copywriting si SEO. Mai mult, sunt Tehnician Nutritionist autorizat si Formator autorizat.

Ce inseamna asta? Ca inteleg nevoile brandurilor, stiu sa imi gasesc cuvintele pentru a transmite mesaje eficiente si inteleg metodele de conversie necesare unui mesaj de promovare. De asemenea, cunosc aspecte importante din lumea nutritiei si pot sa sustin sesiuni de formare si workshop-uri adresate publicului larg.

Ce servicii ofer?

 • Advertoriale pentru promovarea produselor si serviciilor in domenii precum: nutritie, alimentatie sanatoasa, produse de uz casnic, produse alimentare, plafar, carti si workshop-uri, conferinte si seminarii etc.
 • Workshop-uri de nutritie sustinute pe teme diverse:
  – Diete echilibrate: Reguli de baza in cele mai sanatoase diete
  – Alimentatie sanatoasa si meniuri corect realizate
  – Superalimente: Alimente functionale esentiale
  – Metode de slabire naturala si combaterea efectului Yoyo
  – Calcul caloric si stabilirea greutatii ideale
  – Realizarea planurilor alimentare sanatoase.
 • Articole informative despre legislatia muncii, securitatea muncii si managementul resurselor umane. Sunt specializata in aceste domenii si detin diplome si certificari + exerienta de 7 ani ca jurnalist de legislatia muncii, HR si SSM.
 • Fotografie de produs, inclusiv pentru firme de catering, restaurante, firme de organizari de evenimente 🙂 Fotografiile de pe acest site imi apartin si sunt realizate si editate doar de mine. Nu ma mandresc cu vreun aparat super mega profesional insa este suficient pentru ce am eu nevoie.
 • Training in house pentru angajatii dvs., pe teme precum:
  – Importanta alimentatiei sanatoase pentru o dezvoltare armonioasa si o greutate ideala
  – Cele mai sanatoase diete pe care le putem adopta in functie de stilul nostru de viata
  – De la un simplu vis de a slabi pana la planul efectiv de slabire sanatoasa
  – plus alte teme de interes pentru angajatii dvs. din domeniul nutritiei.  Considerati aceste training-uri un cadou de care orice angajat se poate bucura si pe care il poate privi ca un bonus semnificativ si o forma de grija din partea dvs., a angajatorilor.

Ce planuri am pentru 2021 – 2022: Sa scriu o carte de retete culinare sanatoase, cu putine calorii, cu multi nutrienti si cu informatii nutritionale explicate pe intelesul tuturor. Este cartea la care lucrez si pe care imi doresc sa o lansez in cadrul unei edituri. Inca nu am gasit editura insa stiu ca toate lucrurile vin la momentul potrivit.

Te invit sa imi scrii pentru mai multe detalii despre modul in care te pot ajuta la adresa: claramarianicutar @ gmail.com