Numele meu este Maria Nicuțar, am 35 de ani, sunt nascuta si crescuta in Bucuresti. Am doi copii excelenti, acest blog minunat si imi doresc sa imi urmez Ikigai-ul toata viata 🙂 Ikigai = „fericirea de a fi mereu ocupat”, „motiv de a fi”, „ce ofera sens si bucurie de a trai”. Ikigai este activitatea care iti permite sa intri in stare de flux, cand pare ca timpul cu folos si faci exact ceea ce iubesti, in armonie cu toata fiinta ta. Eu asa vad Ikigai-ul 🙂

Sunt licentiata la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii – FJSC – Universitatea Bucuresti. Am experienta solida in comunicare, scriere creativa (creative writing), marketing si vanzari, copywriting si SEO. Mai mult, sunt Tehnician Nutritionist autorizat si Formator autorizat. Am absolvit cursul de Project Management (iubesc proiectele, organizarea, analiza progreselor, bazele de date, Excelul, graficele si majoritatea instrumentelor de lucru inspirate din Japonia) si in prezent urmez cursurile de Secialist in activitatea de Coaching.

Ce inseamna asta?

⇒ Inteleg nevoile brandurilor, stiu sa imi gasesc cuvintele pentru a transmite mesaje eficiente si inteleg modul in care functioneaza strategiile de marketing.

⇒  Cunosc aspecte importante din lumea nutritiei si pot sa sustin sesiuni de formare si workshop-uri adresate publicului larg.

⇒  Imi pot organiza eficient activitatea si pot urmari progresul facut atat de mine, cat si de participantii la sesiunile mele de formare.

Ce servicii pot oferi?

 • Advertoriale pentru promovarea produselor si serviciilor in domenii precum: nutritie, alimentatie sanatoasa, produse de uz casnic, produse alimentare, plafar, carti si workshop-uri, conferinte si seminarii etc.

 

 • Workshop-uri de nutritie sustinute pe teme diverse:
  – Diete echilibrate: Reguli de baza in cele mai sanatoase diete
  – Alimentatie sanatoasa si meniuri corect realizate
  – Superalimente: Alimente functionale esentiale
  – Metode de slabire naturala si combaterea efectului Yoyo
  – Calcul caloric si stabilirea greutatii ideale
  – Realizarea planurilor alimentare sanatoase.

 

 • Training in house pentru angajatii dvs., pe teme precum:
  – Importanta alimentatiei sanatoase pentru o dezvoltare armonioasa si o greutate ideala
  – Cele mai sanatoase diete pe care le putem adopta in functie de stilul nostru de viata
  – De la un simplu vis de a slabi pana la planul efectiv de slabire sanatoasa
  – plus alte teme de interes pentru angajatii dvs. din domeniul nutritiei.  Considerati aceste training-uri un cadou de care orice angajat se poate bucura si pe care il poate privi ca un bonus semnificativ si o forma de grija din partea dvs., a angajatorilor.

 

Ce planuri am pentru 2021 – 2022: Sa scriu o carte de retete culinare sanatoase, cu putine calorii, cu multi nutrienti si cu informatii nutritionale explicate pe intelesul tuturor. Este cartea la care lucrez si pe care imi doresc sa o lansez in cadrul unei edituri care ma poate ajuta sa o perfectionez si sa o promovez cu succes.

Te invit sa imi scrii pentru mai multe detalii despre modul in care te pot ajuta la adresa: claramarianicutar @ gmail.com