In urma cu 13 ani am devenit mama singura. A fost o perioada pe care dupa atatia ani nu pot sa o cataloghez decat ca fiind o adevarata aventura pe care as repeta-o de o mie de ori fara sa regret nicio zi. Si au fost zile dificile, au fost greseli, as fi putut sa fac lucrurile si mai bine.

Insa asa cum bine stim, in viata avem zile frumoase, care ne aduc fericire, si zile triste, care ne aduc experienta. Conditia este sa invatam din ele ca sa castigam lectiile pe care ne putem baza apoi pentru tot restul vietii noastre, pentru rezultate din ce in ce mai bune.

Daca esti in cautarea unui Coach (antrenor si persoana care te poate motiva) pentru a te adapta cu succes la viata ca mama singura si pentru a face fata provocarilor acestui rol, te invit sa imi scrii pe adresa de email personala si sa stabilim o sedinta de coaching.

Te ajut sa te repui pe picioare din punct de vedere emotional, sa iti stabilesti obiective clare si realizabile, sa iti setezi un mindset care sa te ajute sa faci fata provocarilor inerente vietii de mama singura.

Si nu spune nimeni ca vei ramane singura mult timp. Insa orice rol jucam, putem sa il jucam excelent, cu sanse maxime de succes.

Te invit sa imi scrii pe adresa mea claramarianicutar @ gmail.com si sa stabilim o sedinta de Coaching. Poate fi o sedinta care sa iti aduca lumina, echilibru, o viziune mai buna asupra situatiei, un suflu nou de aer proaspat pentru ca tot ce urmeaza sa aiba sanse maxime sa se aseze in favoarea ta.

Cu drag,
Succes in tot ce iti propui,
Coach Maria Nicutar