Sunt 10 ani de cand nu mai fumez. Desigur ca au fost momente in care cei din jur nu au crezut ca voi reusi pentru ca fumatul este un obicei care odata inradacinat in mintea noastra, isi cam face de cap. Acest lucru nu a facut decat sa ma motiveze sa imi ating obiectivul. Astazi ajut oameni care au nevoie de ajutor pentru a elimina fumatul din viata lor, pas cu pas.

Acum 10 ani am simtit ca este momentul sa scap de acest obicei pagubos si sa intru in randul celor care nu fumeaza si cu toate acestea pot avea o viata foarte frumoasa, foarte palpitanta, foarte interesanta, cu mai multi bani in buzunar si cu o stare de sanatate mai buna.

Cum te poate ajuta un Coach sa te lasi de fumat? Iti ofera motivatie sa incepi acest demers important de a renunta la fumat, te incurajeaza sa iti mentii directia potrivita pentru atingerea acestui obiectiv, te ajuta sa privesti procesul cu mai multa incredere, siguranta si determinare.

Mai mult, un Coach te poate ajuta sa treci peste hop-urile care vor ajunge de multe ori sa renunti la acest obiectiv, sa il pui pe loc secund ca prioritate, sa te lasi prada vechilor mindset-uri care favorizeaza fumatul.

Ce mai face un Coach? Te ajuta sa lucrezi cu tine si sa iti stabilesti obiective masurabile, realiste, bine ancorate, cu toate motivele necesare pentru a le atinge. Te ajuta sa iti pictezi o viziune excelenta in mintea ta si apoi sta alaturi de tine pentru ca viziunea sa devina realitate.

De ce merita sa lucrezi cu un Coach pentru atingerea acestui obiectiv? Pentru ca in urma sedintelor de Coaching vei descoperi lucruri uimitoare despre tine, nu doar despre cum functioneaza mecanismul dorintei de a fuma si cum o poti inlocui cu orice alta dorinta care iti aduce doar beneficii.

De asemenea, un Coach nu te judeca, discuta cu tine intr-un mediu relaxat, fara presiune. Relatia cu un Coach favorizeaza discutiile libere, iar acestea sunt cele mai bune pentru constientizare, pentru a dobandi claritate in gandire, pentru a seta obiective excelente.

Daca esti in cautarea unui Coach (antrenor si persoana care sa te motiveze) care sa te ajute sa te lasi de fumat, te invit sa imi scrii pe adresa mea de email si sa stabilim o intalnire, o sedinta de Coaching care sa iti ofere primii pasi pe care trebuie sa ii realizezi.

Multi oameni ma intreaba daca eliminarea fumatului se poate realiza dintr-o singura sedinta. Le raspund tuturor ca acolo unde exista o motivatie puternica, nimic nu este imposibil. Tot ce ne propunem trebuie sa se indeplineasca si se poate realiza daca avem vointa, disciplina si mai ales daca avem suficiente motive sa o facem.

Si daca simtim ca nu avem suficienta motivatie, vointa si determinare, solutia este sa le intarim cu ajutorul celor care au parcurs acest drum si dispun de uneltele necesare pentru ca succesul sa nu fie doar un vis frumos.

Adresa mea de email este claramarianicutar @ gmail.com si te astept sa imi scrii si sa stabilim o sedinta de Coaching care iti poate schimba viata pentru totdeauna, din acest moment.

Cu drag,
Sanatate maxima si succes in tot ce iti propui!
Maria Nicutar
Health Coach