Numele meu este Maria Nicuțar, am 36 de ani si sunt (probabil) una dintre cele mai entuziaste si optimiste persoane din lume. Jonglez cu maiestrie cu proiecte de marketing si vanzari si in paralel imi hranesc pasiunea pentru nutritie si cooking. Cred in eficientizarea timpului si reusesc sa am o viata personala fericita in echilibru perfect cu viata mea profesionala care imi aduce satisfactii uriase.

De profesie sunt Specialist in Comunicare si Marketing, detin experienta de 12 ani in aceste domenii si am lucrat cu branduri alaturi de care am implementat strategii de marketing cu rezultate minunate.

Sunt licentiata la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii – FJSC – Universitatea Bucuresti, sunt acreditata ca Manager de Proiect, Formator si Specialist in activitatea de coaching.

Am experienta solida in urmatoarele domenii:

 • Comunicare, Branding si Comunicare de criza
 • Scriere creativa (Creative writing)
 • Marketing si Vanzari B2B si B2C
 • Copywriting si Storytelling
 • Social Media Marketing si Email Marketing
 • SEO, WordPress si Analytics
 • Project Management

Cum pun in valoare toate abilitatile si competentele mele?

⇒ Ofer consultanta pentru companiile care doresc sa identifice o viziune clara de dezvoltare, sa isi stabileasca obiective de marketing SMART si sa le atinga prin strategii corect implementate, adaptate necesitatilor si identitatii brandului.

⇒ Inteleg nevoile brandurilor, concep mesaje si comunicari eficiente pentru a spune povestea companiilor intr-o maniera perfect armonizata pentru obiectivele de marketing setate pe termen scurt, mediu si lung.

⇒ Concep planuri de marketing adaptate cerintelor brandurilor, implementez cele mai eficiente strategii de marketing si ajut la masurarea rezultatelor obtinute in raport cu investitii financiare cat mai avantajoase pentru companii.

⇒ Ajut la implementarea strategiilor de brand, de la conceperea identitatii de brand, pana la implementarea strategiei de brand si mentinerea unei culturi de brand pe termen lung.

⇒  Sunt Formator, Specialist in Coaching si detin abilitati si competente care ma ajuta sa sustin ateliere interactive de marketing si vanzari pentru angajatii dvs. Ofer consultanta pentru eficientizarea intregii activitati in cadrul departamentului de Marketing si Vanzari.

 

Ce servicii ofer?

 • Strategie de marketing si Strategie de brand: Am 12 ani de experienta in domeniul marketingului digital si am lucrat cu numeroase companii pentru care am ocupat pozitii de Specialist Marketing si Vanzari, Branding, Social Media Specialist si Specialist in comunicare.

 

 • Ajut brandurile sa isi spuna povestea in cel mai bun mod posibil, ajut la realizarea si implementarea unui Plan de Marketing care sa ajute la indeplinirea obiectivelor cu sanse maxime si cu investitii cat mai judicioase.

 

 • Ofer consultanta pentru implementarea celor mai eficiente strategii de marketing, perfect adaptate pentru nevoile companiilor si cu solutii pentru toate tipurile de buget. Cred in rezultate concrete, lucrez cu KPIs, am o agenda clara si pot coordona echipe de profesionisti din domenii variate, de la marketing si vanzari, comunicare, telesales si nu numai.

 

 • Sustin traininguri, worksop-uri, seminarii pentru echipa dvs. de Marketing si Vanzari. Invatam impreuna cum arata un Plan de Management Eficace, ce inseamna Branding si cum se construieste un Brand, analizam Audienta tinta, analizam competitorii principale, aflam impreuna ce eforturi sunt necesare pentru a consolida prezenta online si activitatea in social media, ce activitati zilnice trebuie realizate pentru a construi o comunitate, pentru a genera vanzari, pentru a face ca departamentul de Marketing sa functioneze ca un tot unitar.

 

Te invit sa imi scrii pentru mai multe detalii despre modul in care te pot ajuta la adresa: claramarianicutar @ gmail.com

De asemenea, te invit sa ma urmaresti pe Facebook, pe pagina mea, unde poti vedea comunitatea construita de mine de la zero, organic, fara investitii financiare, doar cu pasiune pentru ceea ce imi place sa fac in timpul meu liber : Mananca Sanatos cu Maria