Site-ul www.marianicutar.ro a fost lansat in anul 2020 si pe el inglobez absolut orice informatie consider ca imi este utila, imi face viata mai usoara si mai frumoasa.

In mare, scriu despre nutritie, alimentatie sanatoasa, dezvoltare personala, educatie financiara, parenting (am doi copii) si uneori si despre legislatia muncii si HR (sunt specializata in acest domeniu si sunt foarte pasionata de aceste subiecte).

Cu toate ca multi prieteni mi-au spus ca un site este bine sa fie construit pe o nisa, alegerea mea de a aduce tot ce ma pasioneaza impreuna in acelasi loc este o decizie asumata si cu care ma impac foarte bine 🙂 Nu credeam nici eu ca pot avea in acelasi loc un articol despre salate mediteraneene si un articol despre demisia fara preaviz 🙂 Ei bine, iata ca se poate si nu s-a daramat niciun Univers :))

Ce ma pasioneaza? Nutritia, codul muncii, educatia financiara, cartile de dezvoltare personala, scriitorii motivationali, sfaturile utile de parenting, cartile de gastronomie, calatoriile, mancarea asiatica picanta sau foarte picanta :)), viata la curte, florile si plantele decorative, filmele bune. Si nu numai 🙂

Ce specializari am?

  • Licentiata in Jurnalism si Stiintele Comunicarii la FJSC – Universitatea Bucuresti
  • Specializata in Legislatia Muncii, HR si Securitatea Muncii cu diplome autorizate
  • Tehnician nutritionist autorizat
  • am diploma de formator (si nu mi-e teama sa o folosesc :))
  • am experienta de 7 ani in marketing, copywriting si vanzari (din fericire pentru mine, pot sa vand doar servicii si produse in care cred :))
  • sunt masteranda la Biotehnologii in Protectia Mediului (iubesc protectia mediului, plantele, biologia si in general orice se poate invata intr-un laborator :)))
  • sunt in curs de obtinere a diplomei de Project Manager (iubesc Kanban, Kaizen, Gantt, Agile, Scrum, Waterfall si orice alte instrumente, concepte si idei care ne ajuta sa ne ocupam serios de proiectele noastre)
  • sunt in curs de obtinere a diplomei de Inspector Protectie Civila (visez sa ajung la CBRN si sa ma ocup de protectie chimica, biologica, radiologica, nucleara)

Da, am un portofoliu pestrit (ar spune unii), variat (ar spune altii), complex si interesant (as spune eu :))). Ceea ce imi place enorm este ca desi anii trec foarte repede, eu nu stau pe loc. Invat lucruri interesante si din diverse domenii de specializare, ceea ce ma ajuta sa imi extind foarte mult gama de cunostinte si perspectivele din care vad lucrurile in viata. Sunt oameni care mi-ar spune sa ma axez pe un singur domeniu si sa il aprofundez in mod exclusiv. Eu cred ca secretul in viata (ca si in alimentatie) este sa inveti cate putin din toate (sa mananci cate putin din toate).

Va doresc mult succes in tot ce faceti, va invit sa ma cititi daca va regasiti locul in vreun fel pe acest site-blog si va multumesc tuturor celor care ma sustineti pe Facebook, Pinterest si LinkedIn cu like-uri, share-uri, comentarii utile si idei constructive!