Site-ul MariaNicutar.ro se adreseaza tuturor iubitorilor de retete culinare, specialistilor in legislatia muncii, iubitorilor de carti si calatorii, de informatii despre nutritie si dietetica si nu numai.

Este un blog personal scris de mine, Maria Nicutar. Scriu pe subiecte variate, in general despre nutritie si retete culinare sanatoase. Cu toate ca nu sunt medic nutritionist, am absolvit cursul de Tehnician Nutritionist si am la activ cateva sute de ore de studiu in domeniul nutritiei. Ma informez doar de pe site-uri oficiale, scrise si verificate de medici nutritionisti si specialisti in nutritie. Informatiile oferite pe acest site au caracter informativ, general si sunt inspirate din surse verificate. 

Acest site nu isi propune sa vindece niciun fel de boala sau afectiune. Nu sunt medic asa ca nu pot oferi sfaturi si tratamente. Pentru cei care isi doresc ameliorarea sau chiar vindecarea unei afectiuni, singurele solutii sunt cele medicale. Asa ca sfatul meu este sa mergeti la un medic specializat pe aspectul care va supara si sa luati masurile necesare cat mai curand: dieta, tratament, consultatii etc.

Nu accept pe site rautati, injuraturi, discriminari, atacturi la persoana, jigniri samd. Asa ca aprob personal toate comentariile care apar in site. Asta inseamna automat ca imi rezerv dreptul sa nu aprob comentariile care nu respecta aceste reguli.

Textele si fotografiile de pe acest site sunt creatia mea. Este interzisa copierea lor fara acordul meu. O mica parte din fotografii sunt proprietatea persoanelor carora le iau interviuri. 

Informatiile pe care le prezint au caracter general, insa fiecare om este unic, cu propriile nevoie, cu propriul mod de a functiona, cu afectiuni aparte si cu un metabolism unic. Asa ca trebuie sa vorbiti cu un medic nutritionist inainte de a incepe orice dieta, asa cum bine stiti. 

Cititi si Politica de confidentialitate si Politica privind fisierele tip cookie.