Secretele supreme ale increderii depline in sine, de Dr. Robert Anthony

Dr. Robert Anthony este un autor must have in orice biblioteca. V-am mai spus faptul ca scrie carti minunate, de dezvoltare personala, carti motivationale, carti inspirationale, carti care trezesc spiritul si il inalta. La modul cel mai serios, simplul act de a citi cateva pagini din cartile sale te face sa te simti mai puternic, mai entuziasc cu privire la obiectivele tale, mai constient de valoarea ta ca persoana.

Nu stiu cum stati voi la capitolul incredere in sine dar daca aveti vreodata momente in care va discreditati, va subestimati sau va scoateti din ecuatii de unul singur, poate ar trebui sa aruncati un ochi pe aceasta carte. „Secretele supreme ale increderii depline in sine” este o carte accesibila oricui, super ieftina, mai ieftina decat o sesiune de coaching sau una la psiholog. Nu spun ca acestea nu au importanta lor, evident.

Insa nu toti avem coach sau psiholog. Asa ca ne ajutam cum putem. O carte, o prelegere, o discutie TED Talk, un videoclip motivational, fiecare stie ce functioneaza pentru el.

Pentru mine, cartea de azi functioneaza excelent. Ofera sfaturi practice, exemple clare, lectii valoroase pe care ma pot baza pentru a-mi asigura sanse mai mari de reusita in orice imi propun. Caci pana la urma aici se rezuma esenta increderii in sine. Cine are incredere in sine are sanse mai mari sa reuseasca in orice isi propune.

Asa se face ca un elev pregatit dar cu lipsa increderii in sine poate lua calificative mai slabe decat un elev mai putin pregatit dar cu mai multa incredere in sine. Atitudinea aseaza terenul pentru rezultatele pe care le vom obtine in viata.

Spor la citit, succes in tot ce faceti si sanatate maxima!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...