Italia ne fascineaza 🙂 Peisajele, limba lor, oamenii si mancarea lor. Am pus mancarea pe ultimul loc dar de fapt pentru cei mai multi oameni este pe primul loc. Ne place mancarea cel mai mult. Peisajele si restul vin pe loc secund :))
Astazi invatam sa facem bruschette cu rosii, busuioc, ulei de masline si sare 🙂 Nici nu trebuie multe alte ingrediente. Paine buna sa aveti 🙂
Cum procedam pentru bruschette bune pentru orice moment al zilei?
Feliile de paine se pun intr-o tava de cuptor. Fiecare felie se stropeste cu putin ulei de masline. Apoi se aseaza felii de rosie peste paine. Presaram sare, piper, oregani uscat, busuioc uscat si dam la cuptor la foc mediu. Scoatem feliile cand incep sa se rumeneasca. Le lasam sa se raceasca si abia apoi adaugam cateva picaturi de ulei de masline peste rosiile de pe feliile de paine. Adaugam si busuioc proaspat si servim 🙂
Bruschettele sunt aperitive dementiale dar pot fi si pranz demn de luat in serios. O felie de paine integrala servita cu rosii si ulei de masline aduce aport mare de vitamine, minerale si antioxidanti super pretiosi pentru sanatatea noastra. Chiar mult mai mult decat alte preparate culinare 🙂
Sa fim sanatosi si sa avem succes in tot ce facem!