Numele meu este Maria Nicuțar, am 36 de ani si sunt (probabil) una dintre cele mai entuziaste si optimiste persoane din lume. Din pasiunea pentru nutritie si cooking am reusit sa pun pe picioare un proiect profesional care imi aduce bucurie greu de masurat in cuvinte. Satisfactia de a ajuta o persoana sa isi stabileasca un plan de alimentatie sanatoasa si sa isi indeplineasca obiective importante este una pe care foarte putine alte reusite o pot intrece cu adevarat.

De profesie sunt Specialist in Comunicare si Marketing, sunt licentiata la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii – FJSC – Universitatea Bucuresti, sunt Manager de Proiect, Tehnician Nutritionist, Formator si Specialist in activitatea de Coaching.

In calitate de Health Coach, este misiunea mea sa ajut persoanele cu care lucrez sa isi seteze obiective SMART pentru sanatatea lor, sa isi stabileasca reguli de alimentatie echilibrata, sa isi duca la bun sfarsit planurile de slabire sanatoasa si de mentiere in cea mai buna forma.

Sedintele de Health Coach pe care le sustin pot avea loc online sau in forma fizica si sunt menite sa aduca un plus de claritate pentru clientii mei, sa ii ajute sa isi pune ordine in prioritati, sa isi seteze obiective realiste si masurabile, sa le urmareasca in mod constant cu eficienta maxima.

 

Ca urmare a cursurilor realizate in ultimii ani si gratie studiilor pe care le-am efectuat din pasiune pentru tot ce inseamna nutritie si alimentatie sanatoasa, am castigat abilitati si competente care ma ajuta sa sustin ateliere interactive de nutritie si cooking la nivel organizational, corporate, cat si consultanta 1 la 1 si consultanta de grup pentru persoanele care doresc sa isi organizeze un plan de alimentatie sanatoasa si adaptata necesitatilor individuale.

O sedinta de Coaching dureaza in medie o ora si poate fi adaptata pentru necesitatile fiecarui client in parte. Scopul unei sedinte de Coaching este sa ajute clientul sa castige focus pentru a-si indeplini obiectivele cu maiestrie si cu tenacitate maxima. Exista foarte putine probleme care se pot rezolva intr-o singura sedinta si exista multe probleme care pot necesita mai multe sedinte de coaching pentru solutionare.

Asa cum bine stim, un Coach nu este psiholog si nici psihiatru. Este persoana care te antreneaza si te sustine sa iti stabilesti prioritati si sa iti bifezi obiectivele. Un Coach te sprijina in procesul de identificare a tiparelor bune si a tiparelor care nu sunt ideale pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti.

De asemenea, un Coach este o persoana care iti ofera confidentialitate 100% a tuturor informatiilor pe care le prezinti in cadrul unei sedinte de coaching. Asadar, sinceritatea este primul pas pentru a incepe procesul minunat de identificare a celor mai bune solutii pentru situatia prezenta.

Alaturi de sedinte de Coaching, sustin si workshop-uri de nutritie sustinute pe teme variate:
– Ateliere de Diete echilibrate: Reguli de baza in cele mai sanatoase diete
– Ateliere de alimentatie sanatoasa si meniuri corect realizate
– Ateliere de gatit si alimentatie sanatoasa
– Ateliere de nutritie si cooking
– Ateliere cu tema „Totul despre dieta mediteraneana”

Ateliere pe care le sustin se pot customiza pentru a raspunde nevoilor dvs. indiferent ca va doriti sa le oferiti angajatilor dvs. sau unui public diferit.

Atelierele sustinute de mine au o durata de 2 ore iar durata poate fi modificata de comun acord pentru a se incadra perfect in programul dvs.

De asemenea, ofer Training in house si consultanta de grup sau consultanta 1 la 1 pentru angajatii dvs., pe teme precum:
– Importanta alimentatiei sanatoase pentru o dezvoltare armonioasa si o greutate ideala
– Cele mai sanatoase diete pe care le putem adopta in functie de stilul nostru de viata
– De la un simplu vis de a slabi pana la planul efectiv de slabire sanatoasa
– plus alte teme de interes pentru angajatii dvs. toate cu focus absolut pe domeniul nutritiei.

Cursurile si workshop-urile oferite angajatilor reprezinta una dintre cele mai eficiente forme de motivare, retentie si loializare a angajatilor dvs. plus o forma minunata de a construi o comunitate si o echipa unita. Considerati aceste training-uri un cadou de care orice angajat se poate bucura si pe care il poate privi ca un bonus semnificativ si o forma de grija din partea dvs., a angajatorilor.

Va invit sa imi scrieti pentru mai multe detalii despre modul in care va pot ajuta la adresa: claramarianicutar @ gmail.com

De asemenea, va invit sa ma urmariti pe Facebook, pe pagina mea: Mananca Sanatos cu Maria