Dragilor, daca va doriti o reteta simpla si rapida, cu ciuperci, va pot spune ca aceasta este cea mai buna pe care o am eu. Si este satioasa, hranitoare, delicioasa, savuroasa. Si este bogata in antioxidanti pentru ca veti vedea ca folosesc ingrediente minunate.
Ce ingrediente sunt necesare pentru cea mai simpla reteta de paste cu ciuperci:
- 1 kg de ciuperci de care aveti, Champignon, de padure, ghebe, hribi etc.
- 500 grame de paste
- 4 linguri de ulei de masline
- 3-4 catei de usturoi
- sare si piper
- patrunjel verde tocat marunt
- chimen macinat, ienibahar macinat
- oregano uscat, cimbru uscat
Cum procedam pentru a pregati cele mai bune paste cu ciuperci:
- Tragem la tigaie ciupercile spalate si tocate. Le sotam la foc mediu in putin ulei de masline, 4-5 minute. Apoi adaugam o cana de apa si le lasam sa fiarba complet, macar 30 de minute sau pana cand sunt gata.
- Fierbem pastele, le scurgem, nu le clatim.
- Cand ciupercile sunt gata, stingem focul si adaugam sare, piper, usturoi pisat marunt, chimen macinat, ienibahar macinat, oregano uscat, cimbru uscat. Rolul acestor ingrediente este sa dea aroma ciupercilor.
- Combinam pastele fierte cu ciupercile si asezonam totul cu patrunjel verde.
- Servim cu incredere un preparat delicios!
Merge de minune cu o salata de varza, daca ma intrebati pe mine. Este o mancare delicioasa si cu o aroma incredibila, mai ales daca aveti ciuperci de padure, cum am avut eu. Am avut la congelator 2 pungi de ciuperci de padure, printre care ghebe, hribi, panisoare si champignon.
Sa aveti succes in tot ce faceti si sanatate maxima!
Cele mai noi retete de pe site>>>