Dragilor, cand vad anghinare murata la borcan, trebuie musai sa iau. Caci eu iubesc anghinarea asa de mult cum nu va pot explica in cuvinte. Este o atractie incredibila de-a mea. Este delicioasa in salate, pusa la blender si facuta pasta cremoasa, pusa in supa de legume, adaugate in tot felul de tocanite si musai in paste si in pilaf.
Azi va las reteta mea de pilaf simplu si delicios cu anghinare si ulei de masline si va spun de la inceput ca da dependenta.
Ingrediente necesare pentru un pilaf delicios cu anghinare si ulei de masline:
- o cana de orez de care aveti
- 2 cani de apa
- 200 grame de anghinare murata in ulei
- sare, piper, patrunjel verde
Modul de pregatire este super simplu:
- Punem orezul la fiert in apa, intr-o oala/ tigaie/ ceaun. Focul sa fie potrivit, amestecam din cand in cand.
- Cand orezul e aproape fiert, adaugam sare, piper, anghinarea murata si amestecam bine.
- Mai lasam inca 10 minute sa se umfle perfect orezul si sa se combine cu anghinarea.
- Adaugam patrunjel verde si servim.
Eu nu adaug nici ceapa si nici usturoi in acest pilaf. Dar daca simtiti ca ar merge bine, adaugati. Se poate sa iasa un pilaf si mai delicios.
Orezul cu anghinare scăzut la tigaie este delicios si sanatos. Iata o rețetă simplă și rapidă, perfectă pentru o masă ușoară și sănătoasă. Pentru mine, anghinarea adaugă un gust delicat și o textură interesantă, iar orezul absoarbe toate aromele, creând o combinație savuroasă. În doar câteva minute, putem pregăti o masă delicioasă, ideală pentru prânz sau cină.
Va salut cu drag si va doresc mult succes in tot ce faceti! Sa faceti bine si cu suflet!
Cele mai noi retete de pe site>>>