Lipie libaneza, rosii, ardei gras, dovlecel, ulei de masline, masline fara samburi, patrunjel proaspat, ceapa, suc de lamaie. Acestea sunt ingredientele de care aveti nevoie pentru o shaorma vegana absolut minunata, pe care o puteti manca la micul dejun, la pranz, la gustare sau la cina. Whatever goes. Merge perfect in orice moment al zilei.
Este o shaorma in adevarul sens al cuvantului, atat doar ca nu avem sosuri de tot felul, ci folosim ulei de masline si suc de lamaie. Si nu avem carne, ci masline pe post de sursa de proteine. Evident, aceasta shaorma se poate imbunatati in mod simplu prin adaugarea unor ingrediente precum: tofu simplu sau afumat, un strat generos de humus pe lipie, felii de avocado si nu numai.
Cat de buna este shaorma vegana? Este absolut delicioasa, asemanatoare cu o salata greceasca in care inmoi un colt de paine 😊 Nota 10 fara nicio indoiala!
Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!