Kiki’s Delivery Service, animatie geniala a lui Hayao Miyazaki si Studio Ghibli

Kiki’s Delivery Service spune povestea minunata a unei mici vrajitoare ce pleaca de acasa pentru a aprofunda arta vrajitoriei si pentru a-si castiga titlul de vrajitoare adevarata.

Kiki este insotita de pisica sa Jiji. Asa cum probabil deja v-ati obisnuit, Hayao Miyazaki adauga in orice animatie pisici care calauzesc personajele, le ajuta sau le ofera protectie impotriva raului.

Kiki trece prin numeroase provocari si se imprieteneste cu locuitorii frumosului sat in care ajunge, unde va lucra ca ucenica la o brutarie superba. Kiki are 13 ani si este eroina in care se pot regasi cu succes toate fetele 🙂

Nu va spun mai multe informatii despre film fiindca nu vreau sa va stric surpriza. Este o animatie de nota 10, adorata si revazuta de toti cei care au avut ocazia sa o vizioneze. Eu am vazut-o pe DVD acum multi ani si zilele acestea o voi revedea pe Netflix, locul unde vad ca sunt foarte multe animatii ale Studio Ghibli. Si ma bucur mai mult decat pot spune in cuvinte fiindca aceste filme sunt cele mai educative filme din lume, pentru copii si adulti deopotriva.

Nu va mai spun despre senzatia de bine si de bucurie pe care mi-o dau animatiile lui Hayao Miyazaki. Este ceva magic.

Vizionare placuta!

Sursa foto: GKids.com

 

S-ar putea să-ți placă și...