Voi fi vreodata suficient de buna, de Karyl McBride

Da, este o carte de dezvoltare personala si o carte super buna pentru cei care vor lecturi motivationale si inspirationale. Karyl McBride reuseste sa puna in prim plan idei esentiale despre dezvoltarea personala a femeilor de pretutindeni.

285 de pagini bine scrise, foarte bine gandite, cu idei clare si simple. Cartea se bucura de exemple numeroase, numai bune pentru a te face sa intri in povestea autoarei si sa intelegi ideile care stau la baza cartii.

Mai presus de orice, este o carte de psihologie, insa nu una greu de parcurs, ci una pe care o citesti fara sa iti dai seama cand dai paginile. Este o carte care curge frumos si din care simti ca iti iei informatii esentiale din fiecare pagina.

Cateva dintre subiectele care poate va intereseaza si pe care le regatiti tratate in carte: teama de respingere, teama de inadecvare, teama ca nu suntem suficiente, teama de a nu merita atentia si iubirea celor din jur, limitele impuse de parinti si care se traduc mai tarziu in neajunsuri emotionale, lipsa increderii in sine, probleme de stima, incapacitatea de a refuza situatii neplacute sau de a refuza sa oferi ajutor celor din jur cand planurile tale ar trebui sa fie pe primul loc.

Sper sa va pice in maini aceasta carte, la un moment dat. Este o binecuvantare pentru orice femeie, de orice varsta. Deschide ochi, inalta spiritul si face lumina in numeroase sertare pe care de mult timp nu le-am mai deschis.

Sanatate maxima va doresc si mult succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...