Mame singure fericite: Nu va fi ușor, nu va bazati pe nimeni mai mult decat pe voi insiva

Când am aflat că mă despart de fostul soț am crezut că nu voi reuși. Nu m-au ajutat prea multe persoane din jurul meu. Incurajările au fost extrem de puține.

Am avut și rude care nu au crezut în mine și altele care m-au susținut abia când au văzut că reușesc să plutesc și apoi chiar reușesc să îmi iau avant 🙂

Așa sunt unii oameni. Cred în tine doar când văd că poți să dai din mâini și din picioare si nu te duci la fund.

Per total, va dau un sfat esențial, unul din partea unei persoane care a trecut prin toate și a dat cu capul de toate problemele cu putință. Nu va fi ușor dar va merita din plin și nu vă bazati pe cei din jur mai mult decat vă bazati pe voi inșivă.

O să va treziți în mijlocul unei furtuni în toată puterea cuvântului. Și va fi grea furtuna. Dar din ea veți ieși o cu totul altă persoană. Veți fi mai puternice, mai perseverente, mai motivate, mai indarjite să reușiți tot ce vă propuneți.

Și surpriza cea mare este că cele mai multe proiecte la care visați se vor realiza 🙂 Surprizele se vor ține lanț atât timp cât veți avea motivație și determinare. Sunt suficiente pentru orice doriți să realizați.

Să aveți succes în tot ce faceți si numai ganduri bune!

 

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...