Maramures in bucate. Maramuresul in cele mai gustoase retete culinare

Nicolai Tand gateste cu adevarat, adica asa cum trebuie, cu suflet si pasiune. Pune suflet in mancare si se vede foarte clar din 2 minute in care ai ocazia sa il auzi vorbind despre mancare. L-am vazut de mai multe ori la conferintele Food Bloggers si o singura data am apucat sa il vad gatind in cadrul unui workshop. Am vazut un bucatar adevarat, pasionat de ce face, obsedat sa iasa o treaba buna si nu orice fel de mancare de umplut burta.

Cartea este magnifica si v-o recomand cu drag. Este super consistenta si are cateva retete pe care sigur veti dori sa le reproduceti si voi in bucataria voastra. Cat despre poze, cartea lui Nicolai Tand este de nota 10 plus. Cartea lui arata Maramuresul in cele mai frumoase culori din lume. Cred ca sunt cele mai bune retete culinare pe care am putea sa le alegem ca sa reprezinte Maramuresul.

Nu in ultimul rand, fiecare reteta din carte vine cu o poveste frumoase, o particica din ce isi aminteste Nicolai mai frumos din copilaria lui, din tinerete, din zilele pe care le-a petrecut acasa, alaturi de cei dragi. Parca te face sa simti cum e sa stai la masa cu el. Si e fain tare de tot!

Va pup cu drag!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...