In loc de muguri de pin puteți folosi nuci. Și dacă aveți parmezan, adăugați cu generozitate, marunțit, direct în blender. Pesto va ieși așa de bun încât veți dori să îl mâncați cu pâine și salată de roșii
Reteta de pesto in detaliu:
Pesto astfel obtinut se serveste pe loc pe bruschete, in salate, in paste fierte al dente si nu numai. Merge de minune si cu paine integrala si un pahar de vin rosu servit alaturi 🙂
Daca doriti, puteti sa pastrati pesto la frigider 1-2 zile si sa il folositi imediat ce aveti nevoie 🙂 Pesto este delicios si sanatos, bogat in vitamine, minerale, antioxidanti. Este un preparat culinar tipic italienesc si pe care il putem pregati acasa foarte simplu si usor.
Va doresc multa sanatate si succes maxim in tot ce faceti!
Va mai astept pe blog cu si mai multe retete culinare sanatoase, dietetice, delicioase si rapide!
Va invit sa ma urmariti si pe Facebook, pe pagina mea: Mananca Sanatos cu Maria