Cronica de carte: Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa, de Ligia Pop

„Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa”, de Ligia Pop este o carte pe care am cumparat-o acum 4 ani si inca mai sunt momente in care merg la ea sa recitesc diferite capitole. Este o carte utila oricui doreste sa aduca un plus sanatatii sale si modului in care isi organizeaza stilul alimentar.

Cateva dintre cele mai importante capitole din cartea Ligiei Pop: 

  • Tranzitia spre o alimentatie mai sanatoasa
  • Rolul superalimentelor in combaterea carentelor nutritionale
  • Probioticele si beneficiile lor in alimentatie
  • Surse vegetale de nutrienti
  • Combinatii corecte ale alimentelor

Sunt doar cateva dintre capitolele din carte, cele la care merg mai mereu pentru ca Ligia Pop explica foarte bine cateva aspecte esentiale.

Ce imi place la cartea ei? Explica lucrurile pe intelesul tuturor. Nu trebuie sa fii nutritionist ca sa intelegi procesul detoxifierii si multe alte aspecte de altfel complexe. Le explica pe-ndelete.

De asemenea, imi place mult faptul ca este o carte bine organizata, cu tot felul de casete in care informatia este pusa pe categorii clare. Este o carte din care poti sa iti scoti zeci de liste cu bullet points pe care le poti pune pe frigider: alimente sanatoase, surse de proteine, alimente in care se gasesc anumite vitamine samd.

Nu in ultimul rand, cartea este minunata pentru oricine isi doreste o doza mare de motivatie pentru a face tranzitia catre un stil de viata mai sanatos. Ligia Pop inspira si motiveaza poate mai bine decat multi nutritionisti si health coach din Romania si de peste hotare. Pentru mine functioneaza pentru ca pare o persoana care isi ofera sfaturile cu multa blandete, fara sa para cine care le stie pe toate. Asta cucereste fara doar si poate 🙂

Sa fiti sanatosi si spor la retete culinare sanatoase!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...