12 alimente care stimuleaza eliberarea endorfinelor si contribuie la starea de bine

Good food for good mood. Adica hrana reala pentru o stare de bine, caci alimentatia ne influenteaza extrem de mult starea. De aceea este important sa alegem acele alimente pe care ne bazam pentru a ne influenta in mod pozitiv atat starea fizica, cat si starea emotionala.

Iata alimentele care stimuleaza eliberarea endorfinelor si contribuie la starea de bine pe care ne-o dorim atat de mult:

1. Ciocolata neagra si pudra de cacao
2. Portocale si alte citrice
3. Alimente picante, precum fulgi de chilli, ardei iute
4. Capsuni si alte fructe de padure
5. Ginseng
6. Oua
7. Banane
8. Nuci
9. Migdale si unt de arahide
10. Orez brun
11. Extract de vanilie
12. Mere

Iata lista mea de alimente pe care ma bazez pentru o stare de bine indusa in mod natural 🙂 Adica fara medicamente, fara alcool, fara alte trasnai.

Sa fiti sanatosi si sa aveti succes in tot ce faceti!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...