Dietele low-carb ajuta la scaderea nivelului trigliceridelor

Nivelul trigliceridelor scade in mod drastic in timpul dietelor low-carb. Asa cum bine stiti, dietele low-carb trebuie gandite de un specialist, aici fiind vorba despre nutritionisti, medici specialisti. Ei sunt cei mai in masura sa va ajute sa tineti o dieta low-carb ca la carte.

Pana la nutritionisti, haideti sa vedem cateva dintre beneficiile dietelor low-carb, motive in plus sa apelati la specialisti pentru a va aduce pe directia cea buna, conform HealthLine.com:

  • Dietele low carb faciliteaza scaderea drastica a nivelului trigliceridelor in organism
  • Dietele low carb ajuta la scaderea grasimii abdominale
  • Dietele low carb facilitatea scaderea in greutate
  • Dietele low carb dau senzatie de satietate si scad apetitul
  • Dietele low carb scad colesterolul rau si il cresc pe cel bun
  • Dietele low carb ajuta la mentinerea glicemiei la nivel sanatos

Si nu numai! Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile dietelor low-carb. Dar este esential sa va ajute un specialist sa va realizati meniuri alimentare si planuri de alimentatie sanatoase, low-carb, slow-carb, cu indice glicemic redus.

Orice dezechilibru alimentar poate duce la carente de vitamine, minerale, nutrienti. Asa ca este bine sa aveti un specialist in nutritie alaturi, care sa va ajute sa va puneti pe directia corecta si apoi sa va evalueze periodic pentru a va controla starea de sanatate.

Cititi si:

12 legume permise in dieta Keto: low carb, sanatoase, cu indice glicemic redus

Dieta low carb, low fat: Top alimente sarace in grasimi si cu indice glicemic redus

36 de alimente low-carb, cu putini carbohidrati

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...