Cheia catre succes: Sarbatoreste si apreciaza micile progrese

Chiar si micile progrese conteaza. As indrazni chiar sa spun ca sunt esentiale pentru bunul mers al lucrurilor in viata noastra. Ne dau bucurie si entuziasm sa continuam. Mai ales cand pare ca lucrurile nu merg in directia dorita de noi, un progres mic poate sa insemne foarte mult. Este lucrul de care aveam nevoie ca sa mergem mai departe si sa nu renuntam.

Progrese mici in cariera, in modul in care comunicam cu cei din jur, in modul in care relationam cu persoane dificile din anturajul nostru, progrese mici in alimentatia noastra si in modul in care avem grija de silueta noastra, progrese mici in vindecarea unei boli sau in imbunatatirea sanatatii.

Progrese mici la scoala, la liceu, la facultate, la cursurile de limbi straine, la cursurile de perfectionare.

Progrese mici la sala, la ridicat greutati, la alergat, la numarul de pasi pe care ii faceti zilnic.

Cam asa stau lucrurile in viata. Avansam incet si sigur. Small progress is still progress. Progresele mici sunt tot progrese.

Micile victorii trebuie sarbatorite si apreciate. Voi decideti cum. Aplaudati-va. Nu uitati sa va lauda, sa va spuneti lucruri bune, sa vorbiti cu voi insiva din cand in cand. Faceti-va cadou un film bun la TV, o baie cu spuma, o plimbare relaxanta in parc sau cumparati-va un buchet de flori, un ghiveci frumos, o carte pe care v-o doriti, o sticla de ulei de masline se calitate extrabuna, o decoratiune care sa va infrumuseteze casa sau biroul. Victoriile se vor tine lant atunci cand ne apreciem si ne cunoastem punctele forte.

Sanatate maxima va doresc si mult succes in tot ce faceti!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...