Ce nu ti se spune atunci devii mama singura? Oh, boy!

Ce nu ti se spune cand devii mama singura? Ce nu ti se spune dar ar trebui sa auzi inca din primele clipe in care te transformi in mama singura? Ca in 90% din timp vei fi mama pe cont propriu. Si aici discut despre cazuri bune. Sunt si cazuri in care trebuie sa te descurci 100% din timp. Si nu prea intereseaza pe nimeni de ce nu dai randament si de ce uneori pare ca o cam dai in bara cu parentingul de calitate. Trebuie sa poti si sa fii la nivel maxim de motherhood in tot timpusorul tau. Treaba dura.

Ce nu ti se mai spune cand devii mama singura? Ca multi oameni din jurul tau vor incerca sa isi aleaga tabara. Ca multi oameni te vor barfi si se vor bucura de drama ta. Ca multi oameni te vor privi cu mila si tocmai de mila nu ai nevoie, Doamne sfinte!

Ce nu ti se mai spune cand devii mama singura? Ca tatal copiilor tai de multe ori nu va crede cat de greu este sa le faci pe toate. Poate ca unii tatici platesc pensie alimentara si isi vad copiii cateva ore pe weekend. Stai sa vezi cum este sa stai non stop cu copiii tai, sa treci prin absolut toate greutatile, provocarile, incercarile, indoielile, grijile, lipsurile. Nu scapi niciuna! Nu te scapa niciuna, stai linistita.

Ce nu ti se mai spune cand devii mama singura? Ca daca faci fata cu brio, daca te ridici de la pamant de cate ori este nevoie, daca esti puternica si nu te lasi doborata, o sa ajungi o fiinta de o mie de ori mai puternica decat inainte. Si nu exista niciun foc din care sa poti sa iesi atat de transformata. Sa fii mama singura si sa ai grija de copiii tai indiferent cat de greu este, indiferent cum se uita lumea din jur, indiferent cate greutati ai de dus, asta este putere.

Sa fim sanatoase si sa avem succes in tot ce facem!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...