Top 3 seminte care contin cea mai mare cantitate de Omega 3

Care sunt semintele cele mai bogate in Omega 3? Care sunt cele care ne ajuta sa ne alimentam cu grasimi sanatoase care ajuta la scaderea colesterolului rau si cresterea colesterolului bun? Beneficiile consumului de Omega 3 sunt numeroase si notabile. Si faza tare este ca ne luam omega 3 din tot felul de suplimente cand am putea foarte bine sa ne luam doza optima din seminte 🙂

Iata care sunt cele mai bogate seminte in Omega 3, conform specialistilor in nutritie:

  • Semintele de In
  • Semintele de Chia
  • Semintele de Susan

Acestea sunt semintele pe care eu le consum super des. Semintele de in le macin pe loc si le consum in tot felul de budinci, iaurturi, lapte vegetal. Semintele de chia le fac budinca 🙂 Si semintele de susan le presar in tot felul de salate + in humus 🙂

Va amintesc faptul ca omega 3 are beneficii si pentru a preveni si ameliora boli inflamatorii, boli cardiovasculare si nu numai.

Multa sanatate si mult succes in tot ce faceti!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...