Top 8 videoclipuri motivationale din playlist-ul meu

Cea mai buna investitie facuta la inceputul acestui an a fost o pereche de casti. Au costat 30 de lei, sunt cu fir, negre, pliabile. Le port in geanta si le folosesc zilnic. Nu ascult muzica, ci ascult playlist-urile celor mai buni speakeri motivationali din lume. Sunt prezentari, videoclipuri, speech-uri care te schimba complet. Iti fac ordine in prioritati, deschid ochii si mintea, inspira si motiveaza.

Sunt gratuite, desigur. Le gasiti pe youtube si unele dintre ele sunt suficient de scurte sa fie ascultate integral pe drumul de acasa catre serviciu. Pentru mine inseamna un drum de 30 de minute si este un timp petrecut cu folos.

Iata cele mai bune 8 videoclipuri motivationale din playlist-ul meu:

IT’S POSSIBLE (Les Brown’s Greatest Hits)

I’M GOING TO DO IT | Tony Robbins, Les Brown ft Jim Rohn

Tony Robbins: Prime Your Brain For Success | Tony Robbins ft Les Brown 2020

Les Brown – Stop Negative Thinking and Believe in Yourself

Use This To Control Your Brain – Mel Robbins

5 Lessons To Live By – Dr. Wayne Dyer (Truly Inspiring)

Wayne Dyer – How To Attract Exactly What You Want (Wayne Dyer Motivation)

Learn How To Control Your Mind (USE This To BrainWash Yourself)

Sunt cele mai puternice din cate am ascultat pana acum. Sunt super eficiente pentru cand aveti nevoie de putina motivatie, de inspiratie, de entuziasm, de forta de munca, de directie in care sa priviti pentru a va seta atitudinea potrivita.

Va doresc mult succes in tot ce faceti si dezvoltare personala durabila!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...