Urmeaza-ti inima. Rezolva conflictele din viata ta

Nu mai ascunde nimic. Spune lucrurilor pe fata. Evita oamenii toxici. Nu sta ancorat in relatii nepotrivite, care te macina. Fii liber, urmeaza-ti inima. Si curand vei ajunge sa iti rezolvi conflictele din viata. Poate ca unele sunt vechi de ani de zile. Poate ca unele sunt proaspete si te macina intens.

Ce conteaza este sa iti rezolvi conflictele din viata fiindca in caz contrar vei ajunge sa te macini. Orice conflict pe care nu il exprimi, nu il lasi sa se dizolve. Ramane concentrat in interiorul tau si ajunge sa te macine.

Cred ca cel mai important lucru pe care il putem face pentru noi este sa ne urmam inima si sa rezolvam conflictele din viata noastra, conflicte care ne pot sufoca, ne pot deprima, ne pot aduce amaraciune si mahnire.

Va doresc putere sa va duceti luptele si bataliile cu gratie si cu eleganta, caci este singura cale viabila. Va doresc forta sa va duceti la bun sfarsit conflictele si sa le scoateti din viata voastra in cel mai frumos si diplomat mod cu putinta.

Unele conflicte se vor termina cu discutii dificile insa alta cale chiar nu exista uneori. Si cel mai bine este sa purtati discutiile dificile si sa terminati cu toate conflictele care nu va lasa sa traiti asa cum va doriti.

Pacea mintii, linistea sufleteasca, o viata traita cu gratie. Asta va doresc voua si asemenea, imi doresc pentru mine!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...