Sfatul garantat care va ajuta sa slabiti: Eliminati alcoolul din meniu

Daca eliminam alcoolul din meniu, automat slabim si ne mentinem in limite de bun simt. Alcoolul reprezinta unul dintre bauturile cu cel mai negativ efect din lume. Nu o spun eu, ci toti medicii din lume. Nu cred sa existe vreun medic adevarat care sa nege faptul ca alcoolul dauneaza grav sanatatii.

Dulciurile si mancarea procesata, fast-foodul si alimentele cu indice glicemic ridicat sunt pistol cu apa fata de alcool. Au si ele efecte negative, evident.

Dar alcoolul bate orice in materie de nocivitate. Alcoolul are efect negativ asupra sanatatii generale. Afecteaza ficatul, stomacul, rinichii, inima si plamanii, mai ales creierul si cu siguranta sistemul digestiv in totalitate.

Nu exista absolut niciun beneficiu al alcoolului pentru sanatatea noastra. Nu ma convingeti cu relaxarea si cu binedispunerea caci aceste doua stari se obtin si cand faci sport, si cand stai la masa alaturi de cei dragi, si cand gradinaresti, si cand mergi la mare, la munte si in orice calatorie iti doresti mataluta 🙂

Prin simpla eliminare a alcoolului din meniu putem obtine o scadere in greutate foarte doar si poate. Si pe langa scaderea in greutate, eliminarea alcoolului din meniu mai aduce si alte beneficii. Energie pozitiva, vitalitate, insanatosirea ficatului, rinichilor, inimii si intregului sistem digestiv. Toate sufera cand alcoolul ramane in ecuatie.

Sa fim sanatosi si fericiti si sa avem inspiratie sa luam decizii bune in viata!

S-ar putea să-ți placă și...