Cum sa scrii si sa publici o carte de retete – Ghid cu reguli esentiale

Cum sa scrii si sa publici o carte de retete culinare. Cred ca mai inainte de orice, ar trebui sa stim cum se scrie o astfel de carte si apoi vedem si partea cu publicarea ei. Nu de alta dar sunt multe persoane care cred ca este floare la ureche sa scrii o astfel de carte. Si nu este. Sa scrii o reteta cap – coada intr-un mod corect, creativ, atractiv si captivant, aici deja incepem sa ne punem semne de intrebare. Care sunt regulile unei carti scrise intr-un mod in care cititorii o vor adora si vor fi gata sa o recomande si celor dragi?

Un ghid pe care vi-l recomand si care contine reguli esentiale de scriitura, de compunere, de comunicare si de design este cartea scrisa de Elena Ceciu. „Cum sa scrii si sa publici o carte de retete” prezinta modul in care sa iti compui retetele, textele, explicatiile care ajuta cititorii sa iti urmeze instructiunile si nu numai.

Ghidul autoarei este unul pe care te poti baza pentru simplul fapt ca in el sunt concentrate sfaturile adunate in ani de experienta ca redactor in zona de food. Sunt sfaturi oferite in cunostinta de cauza, reguli pe care trebuie sa recunosc la modul cel mai sincer ca le voi respecta fiindca sunt pur si simplu esentiale!

Autoarea ghidului a fost editor coordonator al editiei romanesti a revistei BBC GoodFood. Este un lucru care mie imi spune ca ma sfatuieste persoana cea mai potrivita. Este omul potrivit pentru a te invata cum sa iti compui o carte de retete culinare asa cum s-ar accepta in marile edituri.

De asemenea, Elena Ceciu a redactat carti cu retete culinare, a tradus cartea lui Jamie Oliver 5 ingrediente – Mese rapide & usoare, Jamie gateste in Italia, Cartea de Craciun a lui Jamie Oliver si VEG. Asta inseamna ca a inteles cu adevarat cum se compune si cum se scrie o carte de retete culinare asa cum trebuie. Si dupa cum poate deja stiti, nimeni nu este fan mai mare al lui Jamie Oliver cum sunt eu <3 Jamie, te iubesc!

Ghidul „Cum sa scrii si sa publici o carte de retete” contine si 27 de greseli pe care foarte multi bloggeri culinari le fac si care stau de cele mai multe ori in calea unei carti de retete culinare scrise ireprosabil.

Va recomand ghidul cu drag. Eu l-am citit si va pot spune ca este ca un manual cu reguli de aur pe care sa le respecti pentru succesul personal!

Ghidul se poate cumpara de pe Google Books in cateva secunde 🙂

Sanatate maxima, inspiratie multa si succes in tot ce faceti!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...