Top 10 discursuri motivationale si inspirationale

Les Brown, Tony Robbins, Mell Robbins, Joe Dispenza, Wayne Dyer sunt doar cativa dintre cei mai buni guru motivationali pe care eu ii ascult zilnic in casti, in drum spre serviciu si apoi in drum spre casa 🙂 Sunt absolut minunati prin ideile pe care le impartasesc si care au puterea de a ne schimba viata.

Am cateva discursuri motivationale excelente si vi le voi impartasi in lista de mai jos, cu recomandarea sa va cumparati o pereche de casti si in loc de muzica sa ascultati asa ceva zilnic. Este cea mai buna investitie pe care o puteti face pentru succesul dvs. si pentru o stare generala de bine si de confort emotional 🙂

Iata cele 10 discursuri motivationale pe care vi le recomand cu tot dragul din lume 🙂

Sunt discursuri pe care le puteti asculta in casti sau le puteti viziona cu atentie. Eu le-am ascultat deja de vreo 10-15 ori pe fiecare si le stiu aproape pe de rost 🙂 Cred ca sunt idei pe care trebuie sa le lasam in viata noastra pentru ca lucreaza intr-un mod absolut minunat. Sunt seminte pe care le plantam si care vor da roade in timp util 🙂

Sanatate maxima si mult succes in tot ce va propuneti!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...