Breakfast to go: cea mai simpla solutie de mic dejun la pachet

Micul dejun nu este intotdeauna luat la masa, alaturi de familie, in relaxare deplina. Nu stiu ce fel de dimineti aveti voi dar la mine unele sunt de-a dreptul haotice. Am 2 copii si fiecare are propria agenda de dimineata. Desene, ne jucam, ne certam din cauza hainelor, punem o mie de intrebari despre scoala/gradinita, ne dam seama ca nu ne-am facut tema la cine stie ce materie, ne certam pe jucarii, descoperim noi jocuri pe tableta samd. Zen 100%.

Asa ca pentru mine de multe ori micul dejun vine la pachet. Asta inseamna ca de dimineata fac pachet pentru fiica mea pentru la scoala si pentru mine, pentru la serviciu. Fiul meu mananca la gradinita.

Iata ce pun intr-un borcan frumos (borcanul este esential):

  • 3 linguri de fulgi de ovaz
  • o banana taiata rondele
  • 6 jumatati de nuci Pecan
  • un iaurt de migdale sau clasic, low fat, in orice caz…

Pana ajung la birou, amestecul meu este deja perfect sa fie mancat. Fulgii de ovaz sunt perfect umflati si pot sa mananc linistita in timp ce imi citesc horoscopul si email-urile 😊 Whaaat! Nu stiati ca fecioarele isi citesc horoscopul zilnic?

Evident ca in loc de fulgi de ovaz puteti sa folositi fulgi de quinoa, fulgi de mei, fulgi de hrisca, seminte de chia samd.

In loc de banane puteti folosi orice alte fructe doriti.

In loc de nuci Pecan puteti folosi caju, nuci clasice, macadamia, braziliene, ce va place voua.

Si nu uitati de borcan, va rog! Alegeti-va un borcan care sa va placa. Eu cumpar de multe ori borcane de gem doar pentru borcan, fiindca e frumos si vreau sa il folosesc pentru la pachet 😊 Awful, stiu! Csf, ncsf! E zodia de vina 😊

Sanatate maxima si succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...