Consumul de hrean este deosebit de sanatos pentru sanatatea noastra. Astazi discutam despre hrean si prezentam cateva beneficii notabile pentru sanatatea noastra, conform specialistilor HealthLine.com.
Eu prefer hreanul sub forma murata, dat pe razatoare, amestecat cu sfecla rosie si pastrat in apa.
Iata ce beneficii poate avea consumul de hrean:
- hreanul este implicat in numeroase studii impotriva mai multor forme de cancer
- hreanul este bogat in antioxidanti
- hreanul are proprietati antibacteriene pentru: E. Coli, Helico Bacter Pylori, Salmonella si nu numai
- hreanul poate sustine sanatatea aparatului respirator
- hreanul poate avea efect benefic impotriva infectiilor fungice
- hreanul poate avea efect de protectie impotriva virozelor
- hreanul poate distruge 6 tipuri de bacterii ce pot fi prezente la nivelul cavitatii orale
Eu cred ca hreanul este absolut minunat. Il consumam in cantitati mici, cu atat mai mult cu cat hreanul poate avea efecte negative in cazul persoanelor cu sensibilitate gastrica.
Evident, nu faceti obsesie din a consuma hreanul la fiecare masa. Orice exces poate avea efecte nedorite. Eu il consum in cantitati mici, maxim un sfert de lingurita de hrean la o masa.
Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!